pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.224
hvala što me čačnu sad ću da slušam The Who - Live At Leeds jeaaahhhhne the who
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala što me čačnu sad ću da slušam The Who - Live At Leeds jeaaahhhhne the who
toliko o dzeju : ))))hvala što me čačnu sad ću da slušam The Who - Live At Leeds jeaaahhhh
sve je to bluestoliko o dzeju : ))))
ili jos bolje dzej dzej kejlu...
VII fIsto pomislio The Who i Tomija..msm, kakve veze to ima sad sa Džekijem a ne znam ko vam je taj Vlada tačno...vi ste iz IV/3
meni to repertoar uz koji radimsve je to blues
ti si djeca sa kolodvora zoo
Meni si ti sumnjiva...
Cim neko oplete po vlasti kontriras.Simpatizer u potaji...![]()
Ni za tebe ne znam šta si radila...kao otišla u režiju...šta režiraš ahhahaПретекла сам први. Још два круга. Хоћу кући својој.
primetio sam da su j.j cale i the who najuniverzalnijimeni to repertoar uz koji radim
kad nocu radim
malo kejla, malo dzerija...i svane
vala nisamti si djeca sa kolodvora zoo
i mice sa kamenčićimavala nisam
mi smo bili tolika sirotinja da ni kolodovor imali nismo
ni rekreativne, ni figurice mastersa....samo ceski sah i rubikovu kocku, isto cesku
posle tebe kačenje nema smisla ♥Zasto pisete na temi na kojoj se kace slike?
pa zato sto je kejl smirujuciprimetio sam da su j.j cale i the who najuniverzalniji
vole ih i pankeri i rokeri i fankeri i dajerstrejsovci i t d
ok, ali the who!!!????pa zato sto je kejl smirujuci
vole ga i bipolarni, i shizofrenicari i pravi depresivci
anksiozni i manicni, kao i ekstroverti
svi ga volimo <3
paaaaa...mislim da nije tako univerzalno, al mozda grijesimok, ali the who!!!????
ajde, taman neku lomachu da pravimo ispred zgradevrago kad ti je rođ da ti poklonim dire straits album
jeste bre, slušali svi ljuti pankeri the who u moje srednjoškolsko dobapaaaaa...mislim da nije tako univerzalno, al mozda grijesim
vis kako ne pominjes djerija...mislim da je vise tako nekako
Zato što smo tako u mogućnosti....Zasto pisete na temi na kojoj se kace slike?
ja planirao sa nekim ljisovcima da kupimo jedno dva kubika dučića da palimo u košutnjakuajde, taman neku lomachu da pravimo ispred zgrade
pa pankeri...mislim, ljuti pankeri i prica o tri famozna akordajeste bre, slušali svi ljuti pankeri the who u moje srednjoškolsko doba