smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
A vidi se i kuca iznad i pored moje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пре неко вече сам упознала жену, шесторо унучића код ње за празнике. И тако сваки распуст. Која је то милина...njihova je kuca odmah dole blizu mora, onaj ludak im je zatvorio pogled i prilaz moru onim cudovistem od hotela..
Znam koja su kuca.ali nije im zatvorio prilaz moru.mogu pored palasa ili kroz garazu rivijere.svejedno su na dva min od plaze...njihova je kuca odmah dole blizu mora, onaj ludak im je zatvorio pogled i prilaz moru onim cudovistem od hotela..
Da jeste uspred vrata.....rivijera im je ispred....mogu ali su ljuti jako jer je stvarno ruzno gde je covek digao onoliki hotel....Znam koja su kuca.ali nije im zatvorio prilaz moru.mogu pored palasa ili kroz garazu rivijere.svejedno su na dva min od plaze
....jesam, samo neka bude zdravlja, sad jos malo treba da se rodi peto, pa onda ona starija da rodi jos jedno, ali ova mala "preti" da ce da rodi jos jedno cim se ovaj maleni dohvati nogica...Пре неко вече сам упознала жену, шесторо унучића код ње за празнике. И тако сваки распуст. Која је то милина
И ти си на добром путу![]()
Mašala bako, jel vam ovo prvi muškić? ( mislim ta beba što stiže....jesam, samo neka bude zdravlja, sad jos malo treba da se rodi peto, pa onda ona starija da rodi jos jedno, ali ova mala "preti" da ce da rodi jos jedno cim se ovaj maleni dohvati nogica...
Pa da prvi muskic treba da se rodi za koji danMašala bako, jel vam ovo prvi muškić?
Мој брат, одрастао уз две сестре, до 5. године је причао у женском родуPa da prvi muskic treba da se rodi za koji dan![]()
Zato ona i kaze da mu "mora" roditi brata da ga ove cetiri ne ugnjave skrozInjaooo, ima sestre da ga razmaze za sve pare!
Nema ni on na koga da bude zenskast, bar se nadam....dr kaze bice izuzetno visok, videcemo, samo neka bude zdrav, pa sve drugo posle lako....Мој брат, одрастао уз две сестре, до 5. године је причао у женском роду))
А сада момак од 2 м ни мало женскаст![]()
Evo imam i jednu iz Manile... Bog te koliki je to grad...
Pogledajte prilog 632975
A za one radoznale modrica mi je od komode nije ni od kakve strasti, a na slici se više vidi nego uzivo ne znam kako!![]()
Desi Ninfonte jesi se oženio ili grupu za svirku oformio?Mačka je baš prava mačka.![]()
Ni jedno ni drugo.Desi Ninfonte jesi se oženio ili grupu za svirku oformio?
ja se probao uslikati, ali toliko izgledam umorno da sam odustaoiam neke fotke, al nekako vidim da sam omatorio i mrsko mi da kačim![]()