Ausername
Aktivan član
- Poruka
- 1.515
Jeste, mnogo nam je lep hram a lepa nam je i infektivna klinika odmah preko puta
Unustrasnjojst klinike je isto mnogo lepa
ja sam mislio da si ti fan religioznih objekata, kakve su sad ovo zluradosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, mnogo nam je lep hram a lepa nam je i infektivna klinika odmah preko puta
Unustrasnjojst klinike je isto mnogo lepa
Radila sam jednom sa jednim.A vajni crkvenjaci samo primaju priloge, ne pada im napamet da nešto i podele tamo gde fali. Najpokvareniji političari su popovi.
Sve je to ista trulež.sve vi znate o crkvama i popovima ali zato cim se nadjete u nekoj mudzahedinskoj vukojebini prvo potrcite da se uslikate ispred dzamije uvijene ko bule. tu ne pravite pitanje koliko njih je osakaceno i pobijeno da bi religiozni frikovi gradili velelepna zdanja svom nepostojecem bogu.
Sada je tako moderno.sve vi znate o crkvama i popovima ali zato cim se nadjete u nekoj mudzahedinskoj vukojebini prvo potrcite da se uslikate ispred dzamije uvijene ko bule. tu ne pravite pitanje koliko njih je osakaceno i pobijeno da bi religiozni frikovi gradili velelepna zdanja svom nepostojecem bogu.
Dragisa...ko ti bre ovaj,,ja koliko se secam drugi ti bio muz?![]()
Sretna Vam Nova godina...![]()
aj da te vidim sad..100 god je proslo a uzelete se ,,,ako mozes da mi ulepsas ovu 2020.Мењају се носеви, груди, органи... А муж да буде један![]()
Јеси ли ти жив!?aj da te vidim sad..100 god je proslo a uzelete se ,,,ako mozes da mi ulepsas ovu 2020.![]()
hahaha jesam blasavkoЈеси ли ти жив!?
Још нам дугујеш оно јагње у блату![]()
То је мој усуд. Као слон, све памтим.hahaha jesam blasavko
nisi zaboravila,da dugujem
na leto obecavam![]()
Da smo mi i nasi klinci zivi i zdravi,,napravicemo to jagnje u blatu a ako treba jescemo domaci paradajz,sira i Vojvodjanske cvarke iz Gomeza..То је мој усуд. Као слон, све памтим.
Dok ti čekaš, Iznogud je postao Sulejman veličanstveni.Iznogud?
Dok ti čekaš, Iznogud je postao Sulejman veličanstveni.