- Poruka
- 121.714
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuuu Metlo, sta to bi
Kvinsi ti se ne menjas, prelepo izgledasdanas na poslu standardna bozicna zurka bez stranca koji slave bozic![]()
Brate kad me neko pita ja kazem to mi je od vajld sexa, pusila sam viseci sa plafona naglavacke
Ajme Metlidžonu, menjaj dečka, taj te iskrivi od seksa...
![]()
![]()
Ma upalili se misici vrata i oko lopatica pa mi nerve pritiskaju imam vrtoglavice jakeAuuuuu Metlo, sta to bi![]()
Pijes li nesto, mazes li neki gel da to malo smiri, nece to bas samo od sebe cini mi seMa upalili se misici vrata i oko lopatica pa mi nerve pritiskaju imam vrtoglavice jake
Ovo da malo odmorim misice dok se ne smiri upala par dana....
Ma da, pijem diklofen i mazem diklofen gelPijes li nesto, mazes li neki gel da to malo smiri, nece to bas samo od sebe cini mi se![]()
Znam kako je to gadno, ja sam imala poremecaj centra za ravnotezu od stresa, trebalo mi je godinu ipo dana da se sve potpuno smiri vrtoglavica.Ma da, pijem diklofen i mazem diklofen gel
Smirice se, danas je vec bolje,kako je bilo u ned i ponedeljak ajme umal se ne polomih padajuci od vrtoglavica....sad su slabije
Kad se smiri sve, posle praznika, idem kod fizijatra na terapije
Imam ja al nedamZa smesak
Super slicice, narocito ova
Metlice, daj neku misicu, znam da imas![]()