tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Ma da, temperatura i sinusi, vrv zbog klime koja je svuda
Rodjeni baksuz, dobro nije na pocetku bar...
Rodjeni baksuz, dobro nije na pocetku bar...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Verovatno je ta tirkizna boja zbog svetlog kamena ispod vode. Malo me je podsetilo na Ostrvo kornjaca pored Zakintosa. 
tara, slike su divne, hvala ti sto smo mogli da vidimo i ovaj deo sveta, ja ne verujem da cu ikada ici tamo, a bas sam uzivala u fotkama.

Naravno,to i jeste razlog sto se putuje.pa delimicna informacija je jednaka laznoj informaciji, al ok, na to smo navikli kako u srbiji tako i na forumu, nista novo
sve u svemu ja u tu raspravu o arapskim zemljama ne ulazim, ovo nije tema za to
o omanu sam naucila bas mnogo na ovom putovanju, uzivala izistinski u prirodi i dozivljajima koje do sada nisam imala prilike da iskusim i upoznala neki novi svet - meni sasvim dovoljno

Ne bi vam nista falilo da se malo obradujete sto se neko negde lepo proveo, odmorio, naucio nesto.
Sve veliki forumski borci za prava zena...
A pa tako je to.ako neko okaci da je bio u cg,odmah se nadje neko da pljune,ako je isao u arapske zemlje,evo ti strucnjaka.ako je neko bio na svadbi,sto si to obukla,ko tetka si,seljanka,mozes ti i bolje.ako je neko bio u muzeju,to si bio samo da imas sta da okacis ovde i na fb.ako si bio negde sa decom,rob si porodice,ako si bio sa drustvom,nisi nikakva majka,ako si u kolima,ima se moze se,ako si pored kuce,jel to tvoja?

A pa tako je to.ako neko okaci da je bio u cg,odmah se nadje neko da pljune,ako je isao u arapske zemlje,evo ti strucnjaka.ako je neko bio na svadbi,sto si to obukla,ko tetka si,seljanka,mozes ti i bolje.ako je neko bio u muzeju,to si bio samo da imas sta da okacis ovde i na fb.ako si bio negde sa decom,rob si porodice,ako si bio sa drustvom,nisi nikakva majka,ako si u kolima,ima se moze se,ako si pored kuce,jel to tvoja?
kakvu emociju?Mislila je na ogradu. Nespretno se izrazila.
Lepe li Gospojemamin sako star preko 40 godina.i mamina "devojcica" ,stara preko 53 godinepa ko ce duze da potraje
![]()