Da vas vidim danas 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JXYTzpo.jpg

Rad rad i samo rad

tako je druže - Arbeit macht frei

Malo više o mom izletu na reku: slikano je u istočnom Berlinu, u delu koji se zove Neu Venedig (Nova Venecija). To je splet kanala koji su povezani sa najvećim berlinskim jezerom (Mügelsee), a na placevima oko kanala su ljudi gradili vikendice. Prelepo, slično našim splavovima, samo nemački pedantno i sredjeno. Najlepše od svega je što je bilo u DDR, gde ljudi nisu imali para da se razmeću, tako da su mnoge kućice remek dela "uradi sam" umetnosti.
Na žalost, sa ujedinjenjem su došli i skorojevići koji su počeli da grade palate od beton-stakla, sa video nadzorom i garažama za glisere. Ne kapiraju jadni da su, umesto da se na reci relaksiraju, samo preneli svoj stres i frustracije iz jednog kaveza u drugi.

Inače, mnogo jaka fora je što mogu da se iznajme splavovi sa motorom. Zakupiš splav, izveseš se na vodu i napraviš žurku sa društvom:
Pogledajte prilog 508736

Morem plovi ne boji se mina :mrgreen:

Imam i ja jednu sa morske vode :))))

- - - - - - - - - -

Manekenka da budem :lol:

Po piste da se šetaš

Regina, covece, pa sto se ne falis da si zvezda?! :D Fotka je sjajna, a ti i metla lude skroz. :D
Macka, po obicaju, odlicno kombinuje garderobu. :)
A neke poznate licnosti bez stiliste ne znaju nista. Tipican primer je Britney Spears. Kakve je ona neukusne kombinacije imala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back