Da vas vidim danas 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li je fotka za ovde ili za temu o ljubimcima ali Zule je najveci pozer od svih❤️

Prilozi

• EC38065D-F430-4EBE-8C32-469066768597.jpg
    EC38065D-F430-4EBE-8C32-469066768597.jpg
    39,9 KB · Pregleda: 266
Poslednja izmena:
Malo više o mom izletu na reku: slikano je u istočnom Berlinu, u delu koji se zove Neu Venedig (Nova Venecija). To je splet kanala koji su povezani sa najvećim berlinskim jezerom (Mügelsee), a na placevima oko kanala su ljudi gradili vikendice. Prelepo, slično našim splavovima, samo nemački pedantno i sredjeno. Najlepše od svega je što je bilo u DDR, gde ljudi nisu imali para da se razmeću, tako da su mnoge kućice remek dela "uradi sam" umetnosti.
Na žalost, sa ujedinjenjem su došli i skorojevići koji su počeli da grade palate od beton-stakla, sa video nadzorom i garažama za glisere. Ne kapiraju jadni da su, umesto da se na reci relaksiraju, samo preneli svoj stres i frustracije iz jednog kaveza u drugi.

Inače, mnogo jaka fora je što mogu da se iznajme splavovi sa motorom. Zakupiš splav, izveseš se na vodu i napraviš žurku sa društvom:
Ma180908_171347.jpg

Lepi ste bejbi... jedino pas na posteljini kod mene to nikako ne ide..

- - - - - - - - - -

Malo više o mom izletu na reku: slikano je u istočnom Berlinu, u delu koji se zove Neu Venedig (Nova Venecija). To je splet kanala koji su povezani sa najvećim berlinskim jezerom (Mügelsee), a na placevima oko kanala su ljudi gradili vikendice. Prelepo, slično našim splavovima, samo nemački pedantno i sredjeno. Najlepše od svega je što je bilo u DDR, gde ljudi nisu imali para da se razmeću, tako da su mnoge kućice remek dela "uradi sam" umetnosti.
Na žalost, sa ujedinjenjem su došli i skorojevići koji su počeli da grade palate od beton-stakla, sa video nadzorom i garažama za glisere. Ne kapiraju jadni da su, umesto da se na reci relaksiraju, samo preneli svoj stres i frustracije iz jednog kaveza u drugi.

Inače, mnogo jaka fora je što mogu da se iznajme splavovi sa motorom. Zakupiš splav, izveseš se na vodu i napraviš žurku sa društvom:
Pogledajte prilog 508736
Ovo je predobro. Nas splav nema motor. Ali nas ne sprečava da pravimo žurke ;)

Lepi ste bejbi... jedino pas na posteljini kod mene to nikako ne ide..

- - - - - - - - - -

Ovo je predobro. Nas splav nema motor. Ali nas ne sprečava da pravimo žurke ;)

Kad se setim kako je nekad bilo na Adi, Plava Laguna je bila kafanica na brodu sa možda desetak stolova, a u jednoj prostoriji su bili fliperi i jedna od prvih elektonskih igrica, ona sa svemirskim brodom koji može da se kreće samo levo-desno po dnu ekrana, a neprijateljski brodovi padaju odozgo i ti ih skidaš. Možda je bio i pacman, ne sećam se više.
Ima li još privatnih splavova na Adi?

Kad se setim kako je nekad bilo na Adi, Plava Laguna je bila kafanica na brodu sa možda desetak stolova, a u jednoj prostoriji su bili fliperi i jedna od prvih elektonskih igrica, ona sa svemirskim brodom koji može da se kreće samo levo-desno po dnu ekrana, a neprijateljski brodovi padaju odozgo i ti ih skidaš. Možda je bio i pacman, ne sećam se više.

Privatnih splavova ima i sa beogradske i sa novobeogradske strane Save i to je kao Venecija, bukvalno. Više nema mesta za splavove osim kod Ostruznickog mosta. Da kupis krš potopljen ponton samo i mesto treba izdvojiti oko 15-20.000€ zavisi od lokacije.
Sa Novobeogradse strane ima 100 kafanica, barova, restorana raznih profila zaključno sa krajem setalista kod 45. bloka. Posle počinju privatne sojenice i splavovi.
Meni se svidja sto se život spusta na reku..

Space Invaders :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back