Da vas vidim danas 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako si se provela?
divno.a najlepse mi je bilo kad sam stigla kuci i obula svoje papuce...covece kao milion dolara posle 4 dana pesacenja :sad2:
:zag:
ti si meni prava divljakusa:heart:
sigurno postoji i lepsi izraz,ali ne mogu da se setim.ovo je u pozitivnom smislu
baš si lepa :)

jao, kada vidim slike iz provoda, svuda bih išla, ne pamtim kad sam poslednji put bila na nekoj svirci ili ma gde...ulenjila se guzca.

e i ja.sad planiram babacki provod,idem na koncert zdravka colica

pre finalnih borbi...

12190011_1026265300749471_6606413176623376518_n.jpg

ja ne znam ko je o al mi simpaticni ovi sto vire ko patuljci samo im se oke vide:lol:..u sv sl lepo se provedite..;)

Meni se vide i naočare. A Kinezi napravili sedišta da niko nikoga ne vidi kad sede. Jedino nama Srbima vire golave iznad sedišta. :D

- - - - - - - - - -

Cekaj bre Cico, pa sto pozdravljas nepoznate ljude? :lol: Ti ko moj komsija CIc, kad izadje na bulevar i mase svakom busu koji prolazi ka Novom Sadu, :lol:

Kako nepoznate? Pa ja sam se do sada deset puta tu uslikavao. Najčešće sa koto. :lol:

Cekaj bre Cico, pa sto pozdravljas nepoznate ljude? :lol: Ti ko moj komsija CIc, kad izadje na bulevar i mase svakom busu koji prolazi ka Novom Sadu, :lol:

sta fali tvom drugu?:lol:covek srecan mase ima cilj u zivotu:lol:ko zna mozda ga u nekom busu ceka fata,nista ti ne znas bre:rotf:

- - - - - - - - - -

mene tako neki klici na ulici pozdrave kao dobar dan a ponma nemam ciji su...i jos bolje kad pricam s nekim na faksu a nit znam kako se zove i pitanje je gde sam ga upoznala:lol:

sta fali tvom drugu?:lol:covek srecan mase ima cilj u zivotu:lol:ko zna mozda ga u nekom busu ceka fata,nista ti ne znas bre:rotf:

- - - - - - - - - -

mene tako neki klici na ulici pozdrave kao dobar dan a pojma nemam ciji su...i jos bolje kad pricam s nekim na faksu a nit znam kako se zove i pitanje je gde sam ga upoznala:lol:
Isto i mene, jedno vreme sam se raspitivao da nema neki lik iz decjih emisija slican meni. :lol:

a ti si prvi patuljak:):ok:

Ja sam najveći patuljak na svetu. 180 cm :lol:
:ok:

- - - - - - - - - -

Mislio sam da je cudno sto cura pozdravlja njoj nepoznate ljude. :) Nashalila se, spadalo je, vragolanka. :D

Svi se ovde i poznajemo i ne poznajemo. A volim neobično, stvarno neobično volim ljude koji umeju pristojno da se našale a da ne uvrede. Ima od mene Desetku. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back