Da vas vidim danas 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...bele vode, vecernje tropske oluje, zeleno more, nas tri drugarice, raze koje se motaju oko nogu, bebe ajkulice, luksuz namenjen strancima i tesko siromastvo koje okruzuje mestane...i davni san konacno ispunjen...Maldivi...

rsz_p1030038.jpg
rsz_p1030131.jpg
rsz_p1030175.jpg
rsz_p1030119.jpg
rsz_p1030106.jpg

I ti si sada tamo??? :)

Hvala, mislim, nista nisam tu uradila ali lepo je, stvarno je lepo...ostro je sunce jedino...i podvodni svet, setila sam se Dive, to je za nju, recimo, raza oko mojih nogu u plicaku, zagrebala sam ka plazi i tek kada sam osetila suvocu mirno sam doviknula drugarici "mila, pazi ovaj imas veliku razu, nije opasna, nego da se ne uplasis", nije opasna a ja sam pobegla u sekundi...velike su...

rsz_p1030201.jpg

Dosla sam nocas Visnja...ostala sam samo dva dana, ljudi pricaju to je dovoljno...pa i nije, prostruji ti kroz vene, osetis sve, upijes ali prodje kao san...nije da ima mnogo sta da se radi, ostrva su s kraja na kraj za deset minuta ali ipak mislim da zasluzuju 10 dana...odavde je blizu, let tri sata, samo sam stekla utisak da je skupa hrana...

sad cete me romanticno streljati, ali ja sam mislila da dive ima najruznije prste ne nogama, kad ono... :sad2:

Nisi ruzni..vidi se da je stala tako pa su se iskrivili na levom stopalu.

Frejka, cula sam da svi kazu da su Maldivi otprilike za 7 dana i da je dovoljno, jer osim plaza i mora nema nista. Meni to ne bih smetalo da se zadrzim duze. Blago tebi, iskreno ti zavidim.

...bele vode, vecernje tropske oluje, zeleno more, nas tri drugarice, raze koje se motaju oko nogu, bebe ajkulice, luksuz namenjen strancima i tesko siromastvo koje okruzuje mestane...i davni san konacno ispunjen...Maldivi...

Pogledajte prilog 362918 Pogledajte prilog 362919 Pogledajte prilog 362920 Pogledajte prilog 362921 Pogledajte prilog 362922

Kako su te kao Pravoslavnu Hriscanku gledali sunitski muslimani u zemlji gde se serijat poštuje?
Kakav je bio signal za internet a kakva hrana?

zezajte se vi,al dive stvarno iz nekog neobrasnjivog razloga obozava svoja stopala:mrgreen:
ja bas bas zavidim freji:rumenko:

Pa zavist nije pozitivno osećanje...osobe koje su meta zavisti su često pronalažene npr zadavljene u liftu :sad2:

- - - - - - - - - -

Zauz, zaboravila si da obratiš pažnju na glavnu stvar!

Na njene nožne prste, što je nedopustivo, tako da očekujem komentar

Što si ti uvek ljuta...na svim od ukupno 2 slike ?
I ti planiraš atentat na Freju ?

Kako su te kao Pravoslavnu Hriscanku gledali sunitski muslimani u zemlji gde se serijat poštuje?
Kakav je bio signal za internet a kakva hrana?

Jel me stvarno pitas? Ovaj, ok...

gledaju te ispod oka, mrkih i ostrih crta lica...malo turista zapravo ode u grad Male, mozda ne bih ni ja ali je sa nama bio najbolji drugar odavde koji musliman. Uvek iz postovanja prema njemu imam maramu, znam da mu je neprijatno...opet, svi su gledali u nas tako da su mi slike razmrljane jer nisam zastajkivala...ucinilo mi se da je veoma, preko svake mere siromasno, da su ljudi nezadovoljni, niko se ne smeska, zive jedni na druge, saobracaj je besan...primetila sam inace da odnos religije i stranaca zavisi od novca koji mestani dobijaju. Male se ne moze pohvaliti bilo kakvom, kamoli postenom razmenom, neko ih drzi siromasne dok ubira od turizma milijarde i milijarde. Vecinu ostrva su kupili stranci.

...ja cu ovo u spojler...
rsz_p1030043.jpg
rsz_p1030056.jpg
rsz_p1030058.jpg
rsz_p1030059.jpg

...pih, ova neokrenuta mi je ostala, neka moderatori prebrisu nije problem, znam da nije tema, ovo samo za Zauz, ako je zanima...

Prilozi

• rsz_p1030043.jpg
    rsz_p1030043.jpg
    80 KB · Pregleda: 12
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back