Da vas vidim danas 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel me stvarno pitas? Ovaj, ok...

gledaju te ispod oka, mrkih i ostrih crta lica...malo turista zapravo ode u grad Male, mozda ne bih ni ja ali je sa nama bio najbolji drugar odavde koji musliman. Uvek iz postovanja prema njemu imam maramu, znam da mu je neprijatno...opet, svi su gledali u nas tako da su mi slike razmrljane jer nisam zastajkivala...ucinilo mi se da je veoma, preko svake mere siromasno, da su ljudi nezadovoljni, niko se ne smeska, zive jedni na druge, saobracaj je besan...primetila sam inace da odnos religije i stranaca zavisi od novca koji mestani dobijaju. Male se ne moze pohvaliti bilo kakvom, kamoli postenom razmenom, neko ih drzi siromasne dok ubira od turizma milijarde i milijarde. Vecinu ostrva su kupili stranci.

...ja cu ovo u spojler...

...pih, ova neokrenuta mi je ostala, neka moderatori prebrisu nije problem, znam da nije tema, ovo samo za Zauz, ako je zanima...
Sve fotografije su divne hvala ti na pojašnjenjima i mene je zanimalo ono što je pitala Zauz. Zaboravila si odgovor za internet i hranu

Delim zivotni prostor sa jednom:lol:...Freya je nasla srodnu drugarsku dusu u curi sa Trinidada...zaista je cokoladna lepotica...

chek...pa to znachi da nije useljiva?!:(
u svako sluchaju...dozvolite da se divimo i glorifikujemo njenu personu...moze i na pp :flert:

- - - - - - - - - -

Teta Freyo ja te ovde javno branim samo da znas al dusmani brishu poruke.

ozeni je...i oslobodi mi prostor kod trinidadatkinje :heart:

chek...pa to znachi da nije useljiva?!:(
u svako sluchaju...dozvolite da se divimo i glorifikujemo njenu personu...moze i na pp :flert:

- - - - - - - - - -

ozeni je...i oslobodi mi prostor kod trinidadatkinje :heart:

...voli jednog...kad ga ne mrzi...sva je luda, strastvena, samo se svadjaju al ona tako sa svakim momkom, potepaju se na kraju tako da, Slonce, ako ti je stalo do usiju i surlice, ne znam sta da ti kazem...lici malo na Rijanu, te crte ima, Karibljanka..poslacu ti na pp neki dan...

...bele vode, vecernje tropske oluje, zeleno more, nas tri drugarice, raze koje se motaju oko nogu, bebe ajkulice, luksuz namenjen strancima i tesko siromastvo koje okruzuje mestane...i davni san konacno ispunjen...Maldivi...

Pogledajte prilog 362918 Pogledajte prilog 362919 Pogledajte prilog 362920 Pogledajte prilog 362921 Pogledajte prilog 362922
:ok: Lepe slike.
izvini a gde ti zivis sad?inace slike su lepe al mi zao onih crnca vidi se da im je zivot u k....

Kakva atipicna empatija, obicno curama bude zao k-ca koji se pate kao crnci. :lol:

Jel me stvarno pitas? Ovaj, ok...

gledaju te ispod oka, mrkih i ostrih crta lica...malo turista zapravo ode u grad Male, mozda ne bih ni ja ali je sa nama bio najbolji drugar odavde koji musliman. Uvek iz postovanja prema njemu imam maramu, znam da mu je neprijatno...opet, svi su gledali u nas tako da su mi slike razmrljane jer nisam zastajkivala...ucinilo mi se da je veoma, preko svake mere siromasno, da su ljudi nezadovoljni, niko se ne smeska, zive jedni na druge, saobracaj je besan...primetila sam inace da odnos religije i stranaca zavisi od novca koji mestani dobijaju. Male se ne moze pohvaliti bilo kakvom, kamoli postenom razmenom, neko ih drzi siromasne dok ubira od turizma milijarde i milijarde. Vecinu ostrva su kupili stranci.

...ja cu ovo u spojler...

...pih, ova neokrenuta mi je ostala, neka moderatori prebrisu nije problem, znam da nije tema, ovo samo za Zauz, ako je zanima...

Najozbiljnije jer me zanima ono cega u hvaljenju divne destinacije za odmor nema a to je realni prikaz stvari i iskustvo iz prve ruke.
Kao kad stranci vide Kopaonik za turiste i raspamete se a onda im objasnis kako na Kopaoniku zivi domace stanovnistvo i sta je realna slika Kopaonika.

Kakav je signal za internet i kakva je hrana?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back