Da vas vidim danas 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo se nešto cmačete, prosto ste mi sumnjivi. :think:
Gde su vam oni smarači što mrze ceo svet da vas rasteraju?
Nisu to smarači, nego vonabi likovi koji upućuju kritiku. Misim tim imenom pokušava da se uvali hejt i podjebavanje. Pa neko se primi, neko poveruje, neko je suviše fini i vaspitan, neko zbunjen, neko nema volje i živaca da iznapušava. Pa tako prolazi.

Inače, lepe fotografije. Nisam delio reputacije i komentarisao, ali jedna istinska grupna pohvala.

Nisu to smarači, nego vonabi likovi koji upućuju kritiku. Misim tim imenom pokušava da se uvali hejt i podjebavanje. Pa neko se primi, neko poveruje, neko je suviše fini i vaspitan, neko zbunjen, neko nema volje i živaca da iznapušava. Pa tako prolazi.

Inače, lepe fotografije. Nisam delio reputacije i komentarisao, ali jedna istinska grupna pohvala.
Ja čekam da krenu ovde da povraćaju i da se bacaju po podu koliko im je muka od ljubavi i cmakanja. Izmileće već, nema da brinemo.
U to ime i ja delim jedan grupni zagrljaj svima koji su se postavili. :zag:

a na drugoj,nadam se da se nece oba posta spojiti u jedan,glumim ursulu anders u dzems bondu kad izlazi iz vode.i tu me zaebali mehurici,kao da sam pustala goluba,ma bre jato pre nego sto sam izasla:evil:

more02-1.jpg

- - - - - - - - - -
rt:

e pa mala slika,ne vide se mehurici

- - - - - - - - - -

moram ovu malo da uvecam

Smokvo...

Što je ovo, što su učinjeli saplažu? Ao...gajrtan pored..u ćošak... nije trebalo ovo da vidim, meni je ta plaža baš draga...e, kaštiga.

Inače, ti si dostojastvena kao i vazda, ruža.. :ok:

Ma volem vas, sve vas volem. Stvarno. :kiss:
Zapamtila sam ti onu vožnju bajsevima. Imam bajs i za Koto, stvarno bi mogle negde da odverglamo jedan dan dok još nije zazimilo. :super:
morate da se organizujete i da mi kazete,ja sam nikakva sa organizacijom.al sam vrlo voljna:zag:
Smokvo...

Što je ovo, što su učinjeli saplažu? Ao...gajrtan pored..u ćošak... nije trebalo ovo da vidim, meni je ta plaža baš draga...e, kaštiga.

Inače, ti si dostojastvena kao i vazda, ruža.. :ok:

ruze su uvele u tvojim ocima,ako sa drugima,mirisu nocima...
sta fali plazi,ogradili su pocetak za skutere,da ne gaze vise posten narod

Pogledajte prilog 358522

Ja bio sinoc prvi put na utakmici u zivotu. :malav: Sada imam i dokaz. Navijao za nase... :lol:

A ispod mene neki lik sedeo, kada je bilo dosadno gledao sam sta pise na mobilnom, dopisivao se sa devojkom ili zenom, da mu ispece zuzu kada se vrati, a ona kaze jel moze ranije, do tada ce zaspati, pa da je ne budi i tako dalje... :lol:

Fotogeničan si.

Danas je casual friday, i zvanično uveden kao takav objavom na internom portalu. Mada kako su me gledali kad sam došla, mislim da nisu baš pratili korporativne vesti :lol: Nije neka fotka, bolje izgleda uživo.

Fotogeničan si.

Danas je casual friday, i zvanično uveden kao takav objavom na internom portalu. Mada kako su me gledali kad sam došla, mislim da nisu baš pratili korporativne vesti :lol: Nije neka fotka, bolje izgleda uživo.

veseo petak,a vidi uvo d slatkisa :) ))
Pogledajte prilog 358522

Ja bio sinoc prvi put na utakmici u zivotu. :malav: Sada imam i dokaz. Navijao za nase... :lol:

A ispod mene neki lik sedeo, kada je bilo dosadno gledao sam sta pise na mobilnom, dopisivao se sa devojkom ili zenom, da mu ispece zuzu kada se vrati, a ona kaze jel moze ranije, do tada ce zaspati, pa da je ne budi i tako dalje... :lol:
:zcepanje:
ocigledno ni njemu ni tebi nije bilo do utakmice.sladak si

narasla ti kosa:worth:
a oci....

...''moj brat...stariji...'' ...fazza...:zag:
jooj bre!! odgovorio sam ti tamo negde ;)
:cmok:
Pogledajte prilog 358522

si ti otišao tekmu da pratiš ili je toliko bila zanimljiva da su svi u telefone blejali?? :lol:
Devojke su sve rekle, ja samo da dodam svoj glas + :)

:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back