Da vas vidim danas 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepa, pametna, duhovita, umerena žena. U 21. veku zvuči kao najava za SF priču.
To što si uspela da sačuvaš najbolje osobine pored lepote kojom zračiš živeći u ovakvom vremenu i u ovakvom okruženju je za respekt i divljenje. Sve pohvale!

:cvet:

:ok: Pridruzujem se pohvalama .
Dodao bih i da je osecajna, eto Julian je uspeo sinoc da je zbuni do te mere da je napisala "nausavanja" umesto "narusavanja", a i pedantna je, ispravila je gresku, povratila je samokontrolu, sto ide u prilog njene umerenosti koju spominjes, cak i u ovakvom okruzenju gde zavodnici haraju.

:D

:D ali kako, o kako si supeo da vidis gresku koja je i meni promakla na neko vreme?

otpisi mi na tremu, nije lako komuncirati sa forumskim bardovima, na "vi"

i ja bi je hebo <3

mrs :heart:

Evo od danas fotke, friška što bi rekli pre 5min uslikana :aha: :lol: :cao:
YykMnbZl.jpg
:ok: Cim vidim frizuru pozelim da te lajkujem. :)
:ok: Ticojka k'o devojche. :)
:D ali kako, o kako si supeo da vidis gresku koja je i meni promakla na neko vreme?

otpisi mi na tremu, nije lako komuncirati sa forumskim bardovima, na "vi"...
Otpisano, kapiram situaciju, i meni bi zadrhtalo srce pred bardovima da sam forumasica u epicentru paznje. :)
ne znam sta ce dacha, moj ortak po kladji, al ja prihvatam kladju :)
Ljubav je uvek neizvesna, pre bih ja ulozio na to da cemo opet upasti u neki grupnjak tvojom krivicom. :lol:
... Ortaku Daci ce, kao i svima ostalima, preostati "desanka". :mrgreen:
E ovo je sigurica dana, ma sta dana, sigurica meseca, ne daj boze i godine. :rotf: :ok:

Lepa, pametna, duhovita, umerena žena. U 21. veku zvuči kao najava za SF priču.
To što si uspela da sačuvaš najbolje osobine pored lepote kojom zračiš živeći u ovakvom vremenu i u ovakvom okruženju je za respekt i divljenje. Sve pohvale!
attachment.php
Sve pobrojano sačuvati u ovakva vremena (ja verujem u paralelne svetove, zato množina - ovde vreme teče od početka, tamo stoji na kraju i čeka) zaista zaslužuje veliku SF priču... pardon, jednu veliku crvenu ružu.

E sad, to što je lep, uz to još i savremen ženski čovek, da bi sve pobrojano sačuvao prinuđen da se posluži i majušnim trikovima,
(obrati pažnju kako Vita drži cigaretu - uspravno držanje iste, sa žarom okrenutim nagore omogućuje konzumentu bilo kog pola višestruko sporije sagorevanje, što će reći i duže trajanje cigarete!)

kojima, da upotrebim pozorišni izraz - scenski maskira ono što ne želi da gledalac vidi, korišćenjem jednostavne iluzionističke metode - odvraćanje pažnje izgovaranjem kraćeg teksta:
- Ah, taj dosadni objektiv!
nakon čega sledi tužan smajli koji upotpunjuje iluzionistički efekat čineći ga toliko efikasnim, da i najpažljivijeg posmatrača poput Dače... pardon, Mojne Znojne
jednostavno prisili da zauvek skloni pogled sa cigarete i nikad više, ma koliko puta čežnuljivo pogledavao u nju, ne primeti da dotična dogoreva okrenuta naopačke, moliću lepo!

P. S. Ovo sam danas Vama video. :heart:

Poslednja izmena:
odcutacu.

divna, poucna, smislena prica.
divan, poucan, osmejak ispod nje.

nemam ruzu, evo srce na dlanu svima koji,namerno ili slucajno zadju u ovo sobiche :heart:

@za perfectONe (znas ti,a ne daju ni meni da ti napisem da znam i ja :) )

edit:ulete djenka u medjuprostor :)

odcutacu.

divna, poucna, smislena prica.
divan, poucan, osmejak ispod nje.

nemam ruzu, evo srce na dlanu svima koji,namerno ili slucajno zadju u ovo sobiche :heart:

@za perfectONe (znas ti,a ne daju ni meni da ti napisem da znam i ja :) )

edit:ulete djenka u medjuprostor :)
:zcepanje: Đenka je neponovljiv, a i ti si
A i Koja! Svima jedno veliko :heart: jer me slatko nasmejete.

- - - - - - - - - -

Ovo dok sam radio kao DJ, i nemojte da brisete sliku :p
Ocekujem komentare :rumenko:
Pogledajte prilog 349816

Ja te obožavam! Od tvojih postova se najviše smejem!

Sladak si dečko, imaš lep osmeh, al džaba brate kad si im daleko misim tim nekim našim forumašicama. Još ti je ova druga lubenica sakrila taj neki vitalni organ, brate odma će da pomisle da nešto nije u redu evo pazi kad ti kažem. Ma stoku raca će da ti pronađu; te šiške, te lančić, te nešto si maljav. Oću reći sva sreća da nisi redovan ovde, tako bi to izgledalo.
Ovako ima šanse da prođeš kao simpa.

Nedozreo im je brate taj brazilski bostan. Šta si sipo u njega, kašasu? Ma zezam se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back