Da vas vidim danas 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
braging...sad mora guglam

- - - - - - - - - -

čekaj...proteine ne računaš kao preparate ?

Reakao je slonce za ovo prvo :lol:

Pa ne , protein ti je obican dodatak u iskhrani i nije ni malo stetan , bas naprotiv : ) Njega unosis i u hrani u odredjenim kolicinama ( vrv vecim , ali mahom doziranim ) tako da je taj sejk jedino tu da ti skrati vreme :)

Zna se sta je hemija , a od toga bezim i jezim se ...realno ne nema ni estetku viziju da treba da izgledam kao konan ili zvezda c produkcije sa kraja 80tih :) A i stetno je i ne traje vecno :)

- - - - - - - - - -

aha...fala poštedeo si me guglanja
znači to na moju adresu :per:

Ma ne bre ...on je trazio pa sam mu rekao da necu da kacim kola itd ..bar ne bez mene u njima :lol:

Ma nek ide zivot :mrgreen:

Usput mogu ja da se ttansformisem i u bradato cudoviste :lol:
I u manje bradato :lol:
Pogledajte prilog 362537Pogledajte prilog 362538Pogledajte prilog 362539

Sad je taman za narednih 4 meseca :rotf:

u automobile se ič ne razumem, mada kapiram da je ovo što voziš neko čudovište, to će umeti da cene ovi muški na temi.
mnogo si lep momak, rekla sam ti to deset puta. prva slika, crno bela je kao iz časopisa. tačno je osmeh ono što ti podmladi crte lica i neka je, bićeš mu zahvalan za dvadesetak godina. :)
eto. i da, ostani fin i staložen kakav jesi, lepotu već imaš.

u automobile se ič ne razumem, mada kapiram da je ovo što voziš neko čudovište, to će umeti da cene ovi muški na temi.
mnogo si lep momak, rekla sam ti to deset puta. prva slika, crno bela je kao iz časopisa. tačno je osmeh ono što ti podmladi crte lica i neka je, bićeš mu zahvalan za dvadesetak godina. :)

Hvala : )
Lep koment. : )

nova ljubav na pomolu :per:

ajde beži, kakva ljubav, momak je mlađi od mene sramotno. nisam iz priče muških Lolita, valjda sam milion puta napisala da me je blam da komentarišem mlade muškarce.
a Oliver je, rekla bih, lepo vaspitano čeljade i razumeo je šta sam napisala.

:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back