mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
Daj mi prevedi, stvarno nisam nešto u toku stvarno ...
kachavenda...onaj velikodostojnik shto je potezao dechkice po bosni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj mi prevedi, stvarno nisam nešto u toku stvarno ...
kachavenda...onaj velikodostojnik shto je potezao dechkice po bosni...
Конфликтна личност, само би се свађао.Od toliko mesta izabrano je kupatilo.
sta tebe zabole, tu mi je ogledalo, kako si mislio da se ufotkam
ma jako bitno, kevin telefon, uzela da se ufotkam i da podelim sa vama, nisam sad ocekivala da moram citavu strategiju da pravim za fotkanje, tako sam skljocnula za sekund i cao
nisam previse mozgala gde da stanem, koji pramen da slikam, s kojom kamerom, pod kojim svetlom, dal u kupatilu ili na lusteru...
- - - - - - - - - -
a na tu prednju kameru sam toootalno zaboravila... vidi se da nemam telefon, tj imam al neku sklopociju
ma jako bitno, kevin telefon, uzela da se ufotkam i da podelim sa vama, nisam sad ocekivala da moram citavu strategiju da pravim za fotkanje, tako sam skljocnula za sekund i cao
nisam previse mozgala gde da stanem, koji pramen da slikam, s kojom kamerom, pod kojim svetlom, dal u kupatilu ili na lusteru...
- - - - - - - - - -
a na tu prednju kameru sam toootalno zaboravila... vidi se da nemam telefon, tj imam al neku sklopociju
nov friz
![]()
Šta ima veze, navikli smo se.derer opet zahebava
Ma jel se secate kakve je zvrk frizure ganjala dok je bila klinka.Sad je bre kao neka naucnica, prosto mi dodje da joj namerno pokvarim friz, samo da bi licila na onog nekadasnjeg malog cupavka.
![]()
Зашто ме овде помињу неке индивидуе?
Kako bi to moglo da se zaboravi, odlicno su joj stajale![]()