smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Odlican dezen
Brkate i bradate forumasice grabe sunce i sede kod cika Djure u kriluPogledajte prilog 343605
a vidi onu malu slatku rucicu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlican dezen
Brkate i bradate forumasice grabe sunce i sede kod cika Djure u kriluPogledajte prilog 343605
kako to
ja baš često viđam
bogi je ekstra, iako smo tu sličicu već vidli poodavno
- - - - - - - - - -
a što nisi opet okačila neku seksiju, znamo da imaš
Ona tebi "oskara", ti njoj "stojana"...
Beton, Beton samo Beton, Beton nama treba...evo od sinoc slike pred polazak na firminu zurku
bilo je super, u Beton clubu, pila sam, igrala sam, supert je bila muzika i divno sam se provela
Pogledajte prilog 343595
dobro ..jok...
ja ga jedva namolio da mi pošalje na pepe, al mi zapretio da ne šaljem dalje
Ona tebi "oskara", ti njoj "stojana"...![]()
Ne znam brate posto su u maloprodaji, ja ih preko Sebastiana2 i Ramadana nabavljam po fabrickim cenama, ugrade se samo njih dvojica nekom marzicom na ime pretrpljenog straha i transportnih troskova i bog da nas vidi.
Nego, jel znas koliko vredi jedna ova figura od voska?![]()
Ne znam brate posto su u maloprodaji, ja ih preko Sebastiana2 i Ramadana nabavljam po fabrickim cenama, ugrade se samo njih dvojica nekom marzicom na ime pretrpljenog straha i transportnih troskova i bog da nas vidi.![]()
dobro ..
E a što zamrčena usta bogomoljki? Lepa žena je ...
neam pojma...
a uvek ona tako nešto zamrlja...neznam što kad super izgleda
koje figurice bre?
to ti je tako kad lepi ljudi utripuju da im nešto nevalja na licu, telu, pa zamrljavaju
misim šta ostaje mi ružni da kaemo onda
Moze koje oces, sve njih dvojica mogu da nabave, biraj, Luvr, Ermitaz, Prado, donece, ti samo poruci.![]()
ne gutam, nego pišem kao što govorim...ne kaem kažem nego kaem
- - - - - - - - - -
ka'em
kontaš ?
![]()
Odlican dezen
Odlican dezen