Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izgedas prelepo i bash,,divlje :klap:
u ovoj slici ispod..:super:
jao hvala, hvala
meni sve neprijatno da ovako cupava idem medju ljude
al sta da se radi
hair anarhija rulz :super:
ebo cetke i feniranje :malav:
Pa čekaj bre dajv, jesi li već tamo, jesi li stigla i već se smočila?
Bilo kako bilo more, uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

nisam bre
ovo sam caskom skoknula u muggiu, pa u petak via more
ovde je bilo puno meduza :sad2: valjda zato sto je toplo..sta sad, da molim boga da na visu bude hlano :roll:
muggia ima jedinstvene terene sa skoljkama..prepuno ostriga, kamenica, dagnji i lepeza
ovaj mali svemirac je obicno petrovo uvo..to je ona skoljka sa bronzanim sedefom sa unutrasnje strane, zivi kao prilepak i bukvalno ima oblik usne skoljke..prvi put ga vidim zivog
malisa je ko luce :heart2:

- - - - - - - - - -

sve slike su ti odlicne , super izgledas :ok::ok:

ma baka sine samo ume da se fotka, inace je skrndelj :tajna:

:flert:

035-1.jpg

dive de su ti gacke :eek:

lepe slike :)

Hvala na komplimentu čika Juliane, ali nije zabavno kačiti lepe fotke, kad ih ovde ima pregršt. :D

- - - - - - - - - -

Doduše ovaj put ti nisam mogla komplimentirati fotke jer su ti prve dve strašne, a na poslednjoj imaš onaj smrad u ustima. :sad2:
E ma okej je, nisi bre u obavezi da me pohvališ. Kada bi mećanje slika na ovu temu zavisilo od pohvala odavno bih prestao da malobrojnima koje to interesuje pokazujem šta se dešava sa mnom.

Smrad u ustima tu namerno stoji da me ne biste idealizovali. Znam da vako kad me čitate i kad vidite slike izgledam ko da mirišem na jorgovan, ali treba da znate da jako smrdim.

E ma okej je, nisi bre u obavezi da me pohvališ. Kada bi mećanje slika na ovu temu zavisilo od pohvala odavno bih prestao da malobrojnima koje to interesuje pokazujem šta se dešava sa mnom.

Smrad u ustima tu namerno stoji da me ne biste idealizovali. Znam da vako kad me čitate i kad vidite slike izgledam ko da mirišem na jorgovan, ali treba da znate da jako smrdim.
Onda se razumemo jer isto razmišljamo. :super:

Sto godina ste ovde i još razmenjujete sličice na pp.
Baš sam sinoć razmišljao da bih voleo da vidim kako izgleda prepiska među tom nekom ekipom, muvačina, razmena komplimenata, fotografija. Pretpostavljam da je to ono kad se Radoš Bajić upucava, a ona se kao smeje njegovim fazonima.

:fdlan:

- - - - - - - - - -

Sto godina ste ovde i još razmenjujete sličice na pp.
Baš sam sinoć razmišljao da bih voleo da vidim kako izgleda prepiska među tom nekom ekipom, muvačina, razmena komplimenata, fotografija. Pretpostavljam da je to ono kad se Radoš Bajić upucava, a ona se kao smeje njegovim fazonima.
nije to muvačina nikakva, samo ne volim da se kačim javno nešto previše
ja nijednu povaljenu forumašicu nemam u svom istorijatu jer mi to nije cilj boravka ovde...a ti važiš sa forumskog don žuana, da ne kažem jebbača...pa sad vidi ko je gde
pozdravi struju

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back