Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да нисам била вредна и све излистала, сморови би затрпали најлеше слике данасNe bih vas baš zatrpavao fotografijama, pa ću vam predstaviti od svake vrste po jednu - malo prirode, jedan svojko i jedna iz tuđe ruke.
19.06 - 22.06.2014:
Lepe fotografije!Ne bih vas baš zatrpavao fotografijama, pa ću vam predstaviti od svake vrste po jednu - malo prirode, jedan svojko i jedna iz tuđe ruke.
19.06 - 22.06.2014:
Ja vec propustila, dobro da ti nisi.да нисам била вредна и све излистала, сморови би затрпали најлеше слике данас![]()
eee OVO je već..nešto..!!!
lep osmeh..okice..sve srazmerno..puca od putenosti ..a i malo je zeznut,a i vragoje... jer zna koliko je neodoljiv
Sve u svemu...bravo hlapec!!! LUTKA!
ostali M neka tjute ako se ne metju![]()
..lepo te Tolka nahvalila, mi babe samo da se pridruzimo misljenju![]()
![]()
![]()
Malko sam bila vredna : ))
Da li ste babe ne znam , mislim da niste
Hvala u svakom slucaju![]()
lepe su vam slike.i vi ste lepi.evo i mene lepe,sad vas jos davim dok me drugarica svaki dan slika,posle necu
![]()
lepe su vam slike.i vi ste lepi.evo i mene lepe,sad vas jos davim dok me drugarica svaki dan slika,posle necu
![]()
takva cu doci i kuci.jel verujes da jos ni jednom nismo otisle na plazu.slikala sam se danas u kupacemније лоше, још си бела и у стандардној пози, дај нас малао раздрмај![]()
Gde je to?![]()
takva cu doci i kuci.jel verujes da jos ni jednom nismo otisle na plazu.slikala sam se danas u kupacem
blizu ptc
takva cu doci i kuci.jel verujes da jos ni jednom nismo otisle na plazu.slikala sam se danas u kupacem
blizu ptc
nas dve ne volimo to lezanje sa nepoznatim ljudima,sve glava noge...mi setamo i vrtimo price do besvesti
dule je polozio jedan ispit,sutra ima drugi,rezultati za par dana.ako da i taj,onda upisuje drugu na budzet
Jao Smoki, haljina ti je šou!![]()
Pa izvini, ali ne mogu da prestanem da se smejem! Baš mi ide uz tebe, vesela je i opaljena skroz!
a taman sam htela da ti dam repku da si slatka ,sad necu
![]()
Jao Smoki, haljina ti je šou!![]()
![]()