Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
zauzeo si kljuchnu poziciju.ova slika moze proci kao slogan za chedinu kampanju..."od mene zavisi"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kuca od cigalaAh, pivo je za ove gore, sitnu boraniju, a za mene samo kola, sto se vidi iz prilozenog, jer ja sam najodgovorniji, prvi u lancu, od mene sve pocinje, zavise od mene, zato me ne stavljaju gore, ne smeju da rizikuju da ovakav(ovoliki) baja propadne kroz taze krov, to bi bio nenadoknadiv gubitak.
![]()
Ne znam koji bese, veruj mi nisu mi jasne ni okolnosti pod kojima su me savatali da pomazem oko krova.kuca od cigala
jel to crep 222 ?
Potrefilo se prika da ih s te strane prema komsinici nema.mora da je duuuugachka kuca...gle...nigde prozora![]()
zauzeo si kljuchnu poziciju.ova slika moze proci kao slogan za chedinu kampanju..."od mene zavisi"![]()
Jao Dačoslave, oćeš da nam se ušineš? Pa nije za tebe fizički poso, ti si mi više za ono neko pečenje rakije pa polako...
Pile lepo nasmejano!
Pa i jeste bila trka. I Majki je u pravu, definitivno mu treba veći bicikl, ovaj je dobio pre tri godine.![]()
Kao trkacki tim - malecki vrsi poslednje pripreme pred start, a mama je shef tima i nadgleda ga.
Ijao Di, fala na komplimentu! Pa zaslužio si bar jednu palačinku, onako za poneti, s nogu.šinko jel smem da ti opsujem nešto ?
misim lepa ti mama![]()
To nisu pantalonice, to su 'elanke. U njih uvek stanem.obe ste jako lepe,al ti imas tu neku prefinjenu,gradsku lepotu
evo moje pionirkeu crvenim pantalonicama
il se ti nesto smanjujes,ili ovaj tvoj brzo raste![]()
A bre Lave, gori si od ove ženskadije što okači fotku na 3 sekunde pa briše.![]()
Ne bih znala matori, ne razumem se u modu. Ali dlake ti definitivno nisu gej.
Ne bih znala matori, ne razumem se u modu. Ali dlake ti definitivno nisu gej.![]()
Ne bih znala matori, ne razumem se u modu. Ali dlake ti definitivno nisu gej.![]()
nisam obrisao sta pricas![]()
Ne interesuju me dlake koje nemaju lice.vidi nje a moje dlake nisi kometarisala![]()
Znam, znam, fali mi i policajska uniforma i kapa...![]()
dobro
- - - - - - - - - -
Ne interesuju me dlake koje nemaju lice.![]()
Kropovao sam, pa ostatak je samo za odabarane...![]()
Verovatno ja nisam odabrana
Pa i mi ostale dušu imamo da malo gvirnemo![]()
Jao pa ne znam...Ono, moje srce pripada samo jednoj, ali nekako, valjda onda moje telo mogu da eksploatisu i durge?
Mislim, bar na slici... Ali nema nesto mnogo da sa vidi...
- - - - - - - - - -
Jao, Salvador Dali, jel da?![]()