Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ah, pivo je za ove gore, sitnu boraniju, a za mene samo kola, sto se vidi iz prilozenog, jer ja sam najodgovorniji, prvi u lancu, od mene sve pocinje, zavise od mene, zato me ne stavljaju gore, ne smeju da rizikuju da ovakav(ovoliki) baja propadne kroz taze krov, to bi bio nenadoknadiv gubitak. :rotf:

crep-1.jpg
kuca od cigala :super:
jel to crep 222 ?

kuca od cigala :super:
jel to crep 222 ?
Ne znam koji bese, veruj mi nisu mi jasne ni okolnosti pod kojima su me savatali da pomazem oko krova. :D Ipak sam preterano masivan za te egzibicije. :lol:
mora da je duuuugachka kuca...gle...nigde prozora:(
Potrefilo se prika da ih s te strane prema komsinici nema. :) Znas kakve su babe u komsiluku, vole svuda da zaviruju, a gazda kuce slobodan covek k'o tica na grani, pa bi u toj slobodi da uziva. :lol:
zauzeo si kljuchnu poziciju.ova slika moze proci kao slogan za chedinu kampanju..."od mene zavisi":lol:

Pade mi na pamet da fotografa angazujem kao svog zvanicnog, kako je samo vesto slikao, nigde mi se ne vidi stomacina i ostali kompromitujuci detalji, istakao je znalacki ono najvrednije sto na meni treba prikazati, npr. te tople oci, ogledalo moje dushe... :rotf:

:ok: :D

Kao trkacki tim - malecki vrsi poslednje pripreme pred start, a mama je shef tima i nadgleda ga.
Pa i jeste bila trka. I Majki je u pravu, definitivno mu treba veći bicikl, ovaj je dobio pre tri godine. :aha:

šinko jel smem da ti opsujem nešto ?
misim lepa ti mama :rumenko:
Ijao Di, fala na komplimentu! Pa zaslužio si bar jednu palačinku, onako za poneti, s nogu. :flert:

obe ste jako lepe,al ti imas tu neku prefinjenu,gradsku lepotu

evo moje pionirke:heart: u crvenim pantalonicama
il se ti nesto smanjujes,ili ovaj tvoj brzo raste :)
To nisu pantalonice, to su 'elanke. U njih uvek stanem. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back