Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?

Pogledajte prilog 331841Pogledajte prilog 331842

zavisi za koji posao apliciras..da li postoji kodeks oblacenja u toj firmi?

mozda je bolje neka lagana kombinacija i sako koji mozes da pregrnes ako je hladnije zbog klime ili ako procenis da su u komisiji konzervativniji.

obavezno povedi racuna da ne nosis obucu sa otvorenim prstima.

mozda je bolje neka lagana kombinacija i sako koji mozes da pregrnes ako je hladnije zbog klime ili ako procenis da su u komisiji konzervativniji.

u jeote u jeote :lol:

- - - - - - - - - -

kad mso već kod prstiju i dalje mi u glavi slika jedne kojoj bilo crno međ prstima :bljak:

Niko ne trazi- kao moras da dodjes tako i tako.
Ali je to poslovna kultura i podrazumeva sa za razgovor za posao.
Kod nas je jos uvek to drugacije jos uvek.

Baš :S
Iznenadila sam se kad sam bila pre oko godinu dana na razgovoru za posao u jednoj povećoj regionalnoj kompaniji, ja došla u odelu, sve komplet, dočekala me žena u farkama i kariranoj košulji i kaže kako oni nisu toliki formalisti :neutral:
Naravno, treba li reći da taj posao, posle se ispostavilo - srećom, nisam dobila :)))))

Jos pisete o frejinom razgovoru za posao?:lol:
Da upotpunim misljenje:
Svako treba da bude elegantan kad ide da sklapa poslovni odnos.Tako jednostavno odaje utisak zrele i ozbiljne osobe.
Mada,u ozbiljnim firmama izgled nije bitan.Recimo,zaposlis neku napucanu mladu zensku,ona radi dok ne sakupi novac za odmor i onda ti u jeku sezone pripali sa deckom na more.I onda si u problemu.
Uvek sam prvenstveno gledao da pomognemo mladim zenicama koje imaju decu,i koje su u teskoj finansijskoj situaciji,zajedno sa muzevima ili same krpe kraj sa krajem..Takva radnica ce vise ceniti radno mesto.Nema veze da li je debela ili zgodna-njeno dupe i njen izgled njena stvar.
I ja imam dobro dupe pa nemam zbog toga protekcije-opet moram da radim :p

E hvala ljudi...ali ovo belo je moja majica, obicna, pozadi pamucna, samo sam suknju probala, gornje delove nisu ni imali...

Najpre sam mislila ako nosim tu suknju, gore crnu, laku bluzu i sivi sako, dole crne stikle...

Ovu teget cu da ostavim za slikanje jer je zapravo od debelog pamuka...pa cu da je obucem uz teget sako, uvrtim pundjicu, dole stikle, zubi u kroz smesak i gotovo...posto traze celu figuru, whatever...

A nosim se mislju da je mozda bolje da dodjem kao ja - ja. Bela svilena bluza bez rukava, crno - sivkasta suknja sa faltama malo iznad kolena, crni, tesaaaan zakopcan kardigan pa viri ona bela bluza, carape u boji koze i lakovane crne baletanke...uvrckana pundjica, maskara, malo tamniji ruz od mesa i to je to...blizu sam da tako i odem, da se ne migoljim u telu mi:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back