Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim svi tipuju na drugu :lol:

Ljudi bolje da bude drugacija jer taj drugi stil je opste prihvacen kao nesto "poslovno" zato ce 90% njih doci slicno obuceno na razgovor.

Zato Freya treba da ide u prvoj kombinaciji, da se razlikuje :D

Vidim svi tipuju na drugu :lol:

Ljudi bolje da bude drugacija jer taj drugi stil je opste prihvacen kao nesto "poslovno" zato ce 90% njih doci slicno obuceno na razgovor.

Zato Freya treba da ide u prvoj kombinaciji, da se razlikuje :D

Ali ona nije ista kao drugi ljudi, stvarno može i džak da obuče.
Pa ne ide ona na razgovor kod naših papaka, nego kod stranaca, kakve veze ima ako je obučena kao 90% kandidata.
Bitno je da bude uredna, poslovna, da zrači samouverenošću i ozbiljnošću, sve ostalo će njen poslovni rezime reći umesto nje.

Nije to Srbistan gde možeš da se obučeš kao sama guvernerka/predsednica skupštine ili neka vrla poslanica :lol: a da posao ipak dobije onaj sa jačom vezom.
Bar se nadam da nije :neutral:

Najbolje da zbog iskompleksiranih ljudi se sputava i unakaradi... Ima toga, ali iskreno mislim da se vise na to vade oni manje sposobni, treba im izgovor. Kao i u skoli kada dete ne zna, ne razume, pa je mahom kriv profesor jer ne prenosi znanje ili ga ne voli :roll:

pa ima toga, meni je profesorka koja me nije varila iz predmeta ekonomije i po 0,5 posto od poena oduzela jer sam ko stranac pravio ponekad gramaticke greske
a sto nije svabama koji su cesto nepismeniji od stranaca...al mene nije volela nikad. a na visoj je svabo na diktatu a ja jos nisam bio u skoli pre toga dobio 2 a ja 4.

pa ima toga, meni je profesorka koja me nije varila iz predmeta ekonomije i po 0,5 posto od poena oduzela jer sam ko stranac pravio ponekad gramaticke greske
a sto nije svabama koji su cesto nepismeniji od stranaca...al mene nije volela nikad. a na visoj je svabo na diktatu a ja jos nisam bio u skoli pre toga dobio 2 a ja 4.

Ja sam imo profanku na faxu koja je bila feministkinja pa je uvek vise resetala muske od zenskih studenata :lol:

A i iskreno meni su grudi bezobraznije od one suknje :rumenko:

- - - - - - - - - -

Sve vrli poslovni dress code analitičari :))))

E bre kakva si vidiš da uživamo u prizoru, a ti našla da cepidlačiš. Realno ni jedna kombinacija nije za razgovor za posao, sem ako onaj kod koga ideš na razgovor nije sexualni manijak kao mi ovde :lol:. Ali u varijanti ili-ili za mene je druga kombinacija poslovnija. Prva mi je izmedju Odri Hepbern šoping varijanta i haljine za večernji izlazak ... :aha:

E bre kakva si vidiš da uživamo u prizoru, a ti našla da cepidlačiš. Realno ni jedna kombinacija nije za razgovor za posao, sem ako onaj kod koga ideš na razgovor nije sexualni manijak kao mi ovde :lol:. Ali u varijanti ili-ili za mene je druga kombinacija poslovnija. Prva mi je izmedju Odri Hepbern šoping varijanta i haljine za večernji izlazak ... :aha:

Slazem se kolega :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back