Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dokle cete da pricate,dajte slike
dok cekamo da afro pokaze novu boju kose,evo i moja ostrigana kosica
1524692_10202186084354272_2707981662043606182_n.jpg

Blistas,sijas,zracis :zaljubljena: nemas friz kao Milan,njegove siske su bile dosta duze,kosa opeglana i nijansa plave boje druga.

Poslednja izmena:
Da imaju mozga mozda bi ga ponekad i ukljucili, lakse je nalaziti "mane" ljudima koji su samo drugaciji od nas i trpati ih u kos sa svim drugacijim ljudima:D
Ovde brate svi profajleri, na osnovu oblika noznog palca ti naprave citav psiholoski profil ebote : )))

Pa ono, za tvoj slučaj sam se više oslanjao na ukus za oblačenje i izraz lica s kojeg je lako čitati...kao sa pozdravne table mesne zajednice Prčilovci.
Fina se ekipa okupila ovoj temi :)

- - - - - - - - - -

super,hvala svima.a jel moze neko da mi pomogne sta cu sa malim jazavicarem,eno ga na ljubimcima:(

Pa ako ga baš ne želiš, odnesi ga do nekog azila, sad ih bar ima.

Daj link da ga vidimo

Pa ono, za tvoj slučaj sam se više oslanjao na ukus za oblačenje i izraz lica s kojeg je lako čitati...kao sa pozdravne table mesne zajednice Prčilovci.
Fina se ekipa okupila ovoj temi :)

- - - - - - - - - -

Pa ako ga baš ne želiš, odnesi ga do nekog azila, sad ih bar ima.

Daj link da ga vidimo
pa stavila sam dole na temu ljubimci.nije da ga ne zelim,muz je popiiizdeo kad sam dosla kuci sa njim.rekao je da mora danas napolje.

- - - - - - - - - -

cekam da se otvori veterinarska ambulanta da vidim dal je cipovan

Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?

Pogledajte prilog 331841Pogledajte prilog 331842
Stopila se boja suknje za zavjesom, pa se slabo vidi, ali ova druga kombinacija mi je ljepša.
Majica finije pada preko grudi, i iako je suknja uzana, kombinacija je pristojna i dobra.
Ova prva mi se nekako ne dopada. Jako lijepo ti naglasi struk i grudi. Al više je za grad ili kasnije posao.
E sad, snimi malo te evropljane kako dolaze na posao, pa možda i prema tome da biraš: )

ja bih odabrala teget haljinu.jako ti lepo stoji ,ozbiljna je i smerna.ne znas dal ce na razgovoru da te doceka nek brkata debela frustrirana tetka kojoj ce se zeludac okrenuti samo zato sto imas usku suknju i izgledas seksi

Meni freya na obe izgleda podjednako dobro, sad sam kao dilajt, al j.bga kad je dobra :))))

Elem, meni se zericu više dopada kombinacija sa bluzom/suknjom, reče već pil, sjajno izgleda, tek tek blago provokativno a nikako vulgarno, i deluje formalnije.

- - - - - - - - - -

Pride je dužina suknje savršena.
Nema tu ništa diskutabilno :)

Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?

Ja bih te primio na posao i da džak na sebe obučeš :hahaha:

Izgledaš prelepo u obe kombinacije, s tim da mi je crno bela kombinacija za nijansu poslovnija :ok: ... repki na žalost nemam :aha:

- - - - - - - - - -

Idi u ovoj crno beloj kombinaciji,poslovnija je i otmenija.Veruj mi na rec,jer sam rukovodilac i dolaze kod mene da pitaju za posao :)

Nisam prepisivao, ovoga mi krsta :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back