minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
lepo..al svaki put moram upotrebiti lupu
super si![]()
...bogz njega ili nje...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo..al svaki put moram upotrebiti lupu
super si![]()
dokle cete da pricate,dajte slike
dok cekamo da afro pokaze novu boju kose,evo i moja ostrigana kosica
![]()
nadji mu rupusuper,hvala svima.a jel moze neko da mi pomogne sta cu sa malim jazavicarem,eno ga na ljubimcima![]()
pojeli bi gadaj ga Kinezima da ga udome![]()
daj ga Kinezima da ga udome![]()
Da imaju mozga mozda bi ga ponekad i ukljucili, lakse je nalaziti "mane" ljudima koji su samo drugaciji od nas i trpati ih u kos sa svim drugacijim ljudima
Ovde brate svi profajleri, na osnovu oblika noznog palca ti naprave citav psiholoski profil ebote : )))
super,hvala svima.a jel moze neko da mi pomogne sta cu sa malim jazavicarem,eno ga na ljubimcima![]()
pa stavila sam dole na temu ljubimci.nije da ga ne zelim,muz je popiiizdeo kad sam dosla kuci sa njim.rekao je da mora danas napolje.Pa ono, za tvoj slučaj sam se više oslanjao na ukus za oblačenje i izraz lica s kojeg je lako čitati...kao sa pozdravne table mesne zajednice Prčilovci.
Fina se ekipa okupila ovoj temi
- - - - - - - - - -
Pa ako ga baš ne želiš, odnesi ga do nekog azila, sad ih bar ima.
Daj link da ga vidimo
Поред онолико неизраслих Грка&ГрЧиња???Ma da, sta cu kad sam niska...pa moram
![]()
Поред онолико неизраслих Грка&ГрЧиња???
Jaaako mi se svidja slika. I odlicno si obucena![]()
Jaaako mi se svidja slika. I odlicno si obucena![]()
Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?
Pogledajte prilog 331841Pogledajte prilog 331842
Stopila se boja suknje za zavjesom, pa se slabo vidi, ali ova druga kombinacija mi je ljepša.Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?
Kad smo vec kod toga...de mi cure recite, da li biste isle na razgovor za posao u ovako tesnoj suknji...ili da se bolje drzim sebe normalne i da odem u ovoj teget haljini?
Idi u ovoj crno beloj kombinaciji,poslovnija je i otmenija.Veruj mi na rec,jer sam rukovodilac i dolaze kod mene da pitaju za posao![]()