gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
ma sto je bleda aj to bega od sunca, nego sto ide bosa po plocicama kuku![]()
Uze mi reč iz usta... ipak nisam najgori
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sto je bleda aj to bega od sunca, nego sto ide bosa po plocicama kuku![]()
Uze mi reč iz usta... ipak nisam najgori
![]()
stvarno si umetnicapa videla si vec, onaj avatar koji menjam sa ovim, zavisi od raspolozenja jel
nego ajd da okacim da vidis da ima i repic i sve u kompletu
i ovo definitivno nije mrtva priroda
![]()
i ti bi bi trebalaCicak junior je lepo dete a ti imas liniju.Jedva cekam fotku sa bazena/reke/mora da oduvas sve .
Spameri
![]()
zracis mackino dupe
kako te mackurine uzivaju kod tebe.a jos si uparila i pizamu uz nju![]()
stopala ko u jetija
stvarno si umetnica![]()
Nisu velika uopšte, samo su kvrgava zbog neudobne obuće. Mala je pa ne silazi sa štikli i eto ti ga sad...
Kad ti kažem, beži od tih umetnica što dalje.
Ozbiljan sam, to ti je najgora kazna u životu... biti sa nekom od umetnica, to ti je zauvek razmaženo, nezrelo, neodgovorno..ni za šta nisu osim da čoveku donesu nesreću.
Kad ti kažem, beži od tih umetnica što dalje.
Ozbiljan sam, to ti je najgora kazna u životu... biti sa nekom od umetnica, to ti je zauvek razmaženo, nezrelo, neodgovorno..ni za šta nisu osim da čoveku donesu nesreću.
ma Majki, zalud pricas...ljudi vole stereotipe ili eto, jednostavnije je reci svu su umetnici takvi i takvi...ili svi fudbaleri takvi ili svi muskarci ili sve zene, ...ili male zene obavezno nose stikle...svejedno...nego se malo potruditi i ukljuciti mozak i ostalo sto posedujemo pa proceniti ljude na neki malo drugaciji nacin od svrstavanja u grupe
Ma stereotipi su čudo, mada u pravu si lakše je zalepiti nekome etiketu nego pokušati upoznti sve njegove posebnosti... sem toga ti znaš i palačinke da praviš
![]()
Ne bih se složio, sve i da stoji napisano, nije isključeno da na duhovnom polju imaju da ponude više nego neke druge "obične" žene...
znami to ne pitam za vreme i mesto ako mi se jedu
![]()
I Majki fala ti ko bratu na lepim recima upucenim mojim slikama![]()
Ma koje bre duhovno polje, moje iskustvo kaže da iza njihove "duhovnosti" uglavno stoji derle koje želi da ostane razmaženo i žvrlja po platnu...