Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma sto je bleda aj to bega od sunca, nego sto ide bosa po plocicama kuku :sad2:

Uze mi reč iz usta :lol: ... ipak nisam najgori :hahaha:

:eek: Ne zna se ko je gori od vas dvoje, kao da niste prosli teoretsku obuku na LJiS-u. Koliko puta cemo ponavljati lekciju o mladim mamama? Mlade mame mogu ici razgolicene, pa i bose, zato sto su mlade tate angazovane u pogledu masaze, tako da nemaju problema sa cirkulacijom, uvek su zagrejane, sto bi rekao Andjelko - hot su. :deda:

pa videla si vec, onaj avatar koji menjam sa ovim, zavisi od raspolozenja jel :lol:
nego ajd da okacim da vidis da ima i repic i sve u kompletu :lol:

i ovo definitivno nije mrtva priroda :lol:

61710_504931416214801_1939330989_n.jpg
stvarno si umetnica ;)

ma Majki, zalud pricas...ljudi vole stereotipe ili eto, jednostavnije je reci svu su umetnici takvi i takvi...ili svi fudbaleri takvi ili svi muskarci ili sve zene, ...ili male zene obavezno nose stikle...:lol: svejedno...nego se malo potruditi i ukljuciti mozak i ostalo sto posedujemo pa proceniti ljude na neki malo drugaciji nacin od svrstavanja u grupe

ma Majki, zalud pricas...ljudi vole stereotipe ili eto, jednostavnije je reci svu su umetnici takvi i takvi...ili svi fudbaleri takvi ili svi muskarci ili sve zene, ...ili male zene obavezno nose stikle...:lol: svejedno...nego se malo potruditi i ukljuciti mozak i ostalo sto posedujemo pa proceniti ljude na neki malo drugaciji nacin od svrstavanja u grupe

Ma stereotipi su čudo, mada u pravu si lakše je zalepiti nekome etiketu nego pokušati upoznti sve njegove posebnosti :aha: ... sem toga ti znaš i palačinke da praviš :lol:

znam :lol: i to ne pitam za vreme i mesto ako mi se jedu :lol:

Gde li ih trošiš suMce li ti dečije :lol:

I Majki fala ti ko bratu na lepim recima upucenim mojim slikama :cmok:

Pa znaš ti mene stari sam ja slatkorečivac ;) ... šalim se bre, baš mi je milo em drago da su ti se kockice složile :aha:

Ma koje bre duhovno polje, moje iskustvo kaže da iza njihove "duhovnosti" uglavno stoji derle koje želi da ostane razmaženo i žvrlja po platnu...

Pa nek švrlja, možda nam nacrta nekog čiča glišu koji će na naše lice doneti davno zaboravljeni grč pod imenom osmeh ... a bez obzira na sve "životne ozbiljnosti" poenta našeg kratkog boravka na ovom trecem kamenu od sunca bi trebala da bude sreca, kako nasa, tako i onih oko nas ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back