smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje je kada sretnete nekoga ko kaci slike i u prolazu shvatite odakle vam je lik poznat i vidite da i vizuelno odaje izgled poremecene osobe ili da nije-bas-tako-dobra-riba, kao sto se bali za istom po net-u...
Najbolje je kada sretnete nekoga ko kaci slike i u prolazu shvatite odakle vam je lik poznat i vidite da i vizuelno odaje izgled poremecene osobe ili da nije-bas-tako-dobra-riba, kao sto se bali za istom po net-u...
Znači, snajka vas bezbedno odvezla u Ledince.![]()
Super ste.![]()
od koze se vidi samo dupe!
kako bi ti tu sad legla ona moja stolicica
- - - - - - - - - -
i ocemo neku drugu sliku,sloni kesu,i da se bolje vidi belka i tablet
ti i ja ni mali prst na ovu hoklu,spljeskali bi je
obozavam koze (ovo nek ostane tajna,al umem savrseno da mekecem,ljudi se zapanje kad cuju![]()
E vala Mara je prava koza
Slonce, lepe slicke![]()
Slonce veliki car...avangarda.... naspram ovih sto se slikaju po klonjama itd izmislio svet. Nema sta da se prica dalje. Objasnio stvari. Ziveo brate.![]()
E vala Mara je prava koza
Slonce, lepe slicke![]()
eh...imam i ja neke...klozetarske.sa chitavom kolekcijom pan erotika
- - - - - - - - - -
fala
evo...josh jedna i necu vishe
![]()
Mene ne bi pohvalila a? To zbog ovih sto pricaju svasta? Pih...
e jano hvala za cvike,bojim se pljuvaca jer su slicne kao divkine,a nju razapese zbog njih
Pohvaljen si bre vec![]()
Mojne to da stavljas, to je bas ono...bezveze nekako. Ove sa kozom, priroda, opusteno - to je zakon. One iz klozeta su pederske, ali bas ono...Transfer blama kad neko okaci to.
Nego, javi jel ti se javila koja forumaljka nakon turanja slicica ovih...bas me zanima. Ako jeste - drz´ to, to je neka kojoj se stvarno svidjas. Ma znas i sve sam, ta ja kenjjam bezevez... Aj ziv bio..![]()
zmija koliko hoces
mislim da tooooliko slabovidih...nema
odo d'izmestim kozu...taman ne moram da kosim
a ko kaze da je tablet mali...setite se nemkine cigle.za koju nema oruzanu dozvolu![]()