Da vas vidim danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A malopre njih dve-tri rekoše da je tema o lepoti.
I šta bi ti to onda brutalno iskreno rekla da sam ja recimo okačio sliku? Da su mi ružne tapete? Prokomentarisla bi izgled, normalno.
Ajd to mantraj nekom drugom, ako nije problem...

džaba se vas dvojica trudite da objasnite, kamoli da promenite... ko je budala da prizna licemerje? ... ili ne daj bože da se zameri, rastrugnuće je čim se nakači sledeći put. eto zašto pozitivni komentari, po sistemu ja tebi-ti meni. :lol:

a evo stigla je i boni :D

dosta je bilo rasprave na temi..

ovde podvlacimo crtu.

predjite na pp ako imate jos nesto da kazete drugima.

teta dive...aj ti neku, al nemoj one ispod vode...ništa se ne vidi...ne to, nego one eksplicitnije...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

ma sve spameri...delaj, briši sve to

:smeker: evo da im ne bude dosadno

205-1.jpg

tako vidiš...al sad bi trebo da je skinem i da je okrenem onako da vim kako treba dase vidi, al pošto jelda neću skidam jer jelda nije lepo da u svom konpu iam sličke forumašica, jabi te zamolio da je ti okreneš i da je metneš kako treba, da nebi ušinuo vrat...ionako sedim na promaju...e sad...ako te nije žao da ušinem vrat, slika nek ostane tako okrenuta...

tako vidiš...al sad bi trebo da je skinem i da je okrenem onako da vim kako treba dase vidi, al pošto jelda neću skidam jer jelda nije lepo da u svom konpu iam sličke forumašica, jabi te zamolio da je ti okreneš i da je metneš kako treba, da nebi ušinuo vrat...ionako sedim na promaju...e sad...ako te nije žao da ušinem vrat, slika nek ostane tako okrenuta...

pa kako mislis, da dubim na glavi i da se ponovo slikam :lol:

- - - - - - - - - -

Bre Dee, to ti je pogled odozgore :zper:

fala q,slika konacno :lol:

Sve dobro izgleda :ok:

al si licemerna :zkez:

- - - - - - - - - -

ovo samo stof se vidi ko zna mozda si turila carape u brus :mrgreen:

jesam..sirogojno..ide zima :smeker: a fotka je danasnja..prava jesenja..

:smeker: evo da im ne bude dosadno

205-1.jpg
e,to! tacno zbog ovoga kacim babu u avataru obucenu u bebi roze...tako cu i ja jednog dana,kao dive :aha:
I Čičak mi je rekla da izgledam kao baba sa kratkom kosom. :lol:
i meni je puno puta rekla da sam matora i da se vidi da sam ostarila.tesko da cu ikad cuti al si se podmladila :lol:
i jako cesto mi pisu ,menjaj boju kose,ova nista ne valja
ne spada u komplimente,al nisam se zbog toga ni bacakala po podu:besna:
:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back