Da vas vidim danas 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2wgcfex.jpg

Jedna moja kao turisticka iako nisam turista... :D

taman mi dodje kao narucena :)

uvjek sam se pitala cemu toliko duga kosa? kako izlazis na kraj snjom, jel pravis sta od nje? feniranje-3 sata? :)

meni ta duga ,bezivotna kosa, nema nikakvu funkciju osim sto zena djeluje rascupamo. a opet rep do dupeta mi djeluje zapusteno i uvjek imam osjecaj da imaju odbojnost prema frizeru :)

ko ima lepu kosu, meni je lepo, mada ja najvise volim kratke frizurice, sto se da primetiti
ali kad je jako duga kosa u pitanju uvek sam se pitala kad idu u wc i sednu na solju, jel upadne taj rep u istu :D

Meraklijski, nema šta - za flašicu se uhvatio :zcepanje:
Pa sta cu kad volem... :rumenko:
Super je skulptura (?) spomenik (?) šta li je, samo mi je mnogo trula ta foto radnja u pozadini, to mi je odmah zasmetalo čim sam je ugledala.

Edit: ako je još uvek tamo foto radnja, zimus je bila.

Sad je prodavnica racunara, ako sam dobro primetio...

taman mi dodje kao narucena :)
uvjek sam se pitala cemu toliko duga kosa? kako izlazis na kraj snjom, jel pravis sta od nje? feniranje-3 sata? :)
meni ta duga ,bezivotna kosa, nema nikakvu funkciju osim sto zena djeluje rascupamo. a opet rep do dupeta mi djeluje zapusteno i uvjek imam osjecaj da imaju odbojnost prema frizeru :)

Dok se pitala mama uvek smo sa sestrom bile kratko osisane. E, kad sam pocela sama da odlucujem o kosi, nisam se vise nikada kratko osisala.
A cemu tolika...pojma nemam... skratim je redovno, ona opet poraste i tako... Funkciju ima istu kao i kratka! :D
Ne feniram je (i ne peglam), ako mislis na ispravljanje, fen ponekad koristim samo za susenje i volim da je rascupana. :)
U vezi frizera...samo sam dvoje upoznala u koje imam beskrajno poverenje.

da, ako je čista, negovana, neizgorena i to :D

Takva je... :D

ko ima lepu kosu, meni je lepo, mada ja najvise volim kratke frizurice, sto se da primetiti
ali kad je jako duga kosa u pitanju uvek sam se pitala kad idu u wc i sednu na solju, jel upadne taj rep u istu :D

Tebi savrseno stoji kratka kosa i tesko mi i da te zamislim sa dugom. :D
A kosa i wc....pa naravno da upadne uvek... :hahaha:
Vi sa kratkim kosama mora da niste cule za snale, stipaljke, marame i ostala pomagala za dugu kosu. :lol:
Moja kosa je uvek skupljena dok poslujem po kuci, ali uvek.

Mnogo, mnogo ti je leeeeeeeeeeeeeepa kosa....

Hvala! :)

Mislim, ne mislim-čemu ovakvi komentari na račun duge kose??! :dontunderstand: A kad bi ove sa dugom raspalile po ovima sa kratkom: gde vam je kosa, te žena bez duge kose nije žena (pitajte muškarce, uostalom), te samo lepim ženama stoji kratka kosa ...usput-i ta kratka mora da bude dobro ošišana, čista i negovana...:neutral:

Btw, Modesti ako tebi ne smeta ovolika kosa-meni je super! izgleda!!!:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back