baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
ja generalno ne volim nikakve sare po noktima
a i kako u kuhinju sa tako šarenim noktima?
ne ide da mesiš testo...ovo su nokti za šetanje

da budem u duhu teme, ja danas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja generalno ne volim nikakve sare po noktima

nekako ne ide...bj super ti je dužina noktiju i boja laka.. koji je to?
e, nisam je videla, pogedaću u liliju, lepa boja baš
hahaha, al stvarno je boja tomato supe : ))
a i kako u kuhinju sa tako šarenim noktima?
ne ide da mesiš testo...ovo su nokti za šetanje
![]()
![]()
da budem u duhu teme, ja danas![]()
) a boja

mora biti forumasica![]()
kako? vidis da su bile na kafi.kako znas?

mr no ti si dunuo nesto veceras
il me zezasDanas... ušla juče u 7-i mesec, a ogromna sam... kolika li ću biti do kraja 9-og, majko mila...![]()
i nisi uopste ogromna, ne verujem da si se ugojila vise od 7-8kg...sto znaci da dokraja moze biti maximum 12kg...ti si prelepa trudnicai nisi uopste ogromna, ne verujem da si se ugojila vise od 7-8kg...sto znaci da dokraja moze biti maximum 12kg
sto je idealno....opusti se i uzivaj u svojoj trudnoci![]()

) u NS, kod druga i kod devera, jedna pokazuje 58kg, druga 58,6kg... kod mame i tate isto 58kg... a moja normalna kilaža je 52-53kg... e sad, ja sebi delujem teže, imam osećaj da imam više... ali mi to uopšte nije bitno... uvek sam se zezala da ću se ugojiti bar 25kg...
valjda pravilna ishrana utiče na to...
Hvala afro...
Nisam ogromna ja, ali jeste stomak, na to sam mislila...
Juče sam se merila na 2 vage(muž navalio da prati sve promene pa to ti je) u NS, kod druga i kod devera, jedna pokazuje 58kg, druga 58,6kg... kod mame i tate isto 58kg... a moja normalna kilaža je 52-53kg... e sad, ja sebi delujem teže, imam osećaj da imam više... ali mi to uopšte nije bitno... uvek sam se zezala da ću se ugojiti bar 25kg...
valjda pravilna ishrana utiče na to...
Ma meni najbitnije da je prdavac mali ok, kile više manje, to se bar skine očas...![]()

Danas... ušla juče u 7-i mesec, a ogromna sam... kolika li ću biti do kraja 9-og, majko mila...![]()
mazi stomak
niko nije nista primetio,uzela sam garderobu od mm i umesto da budem slatka trudnica bila sam debela zena 

moje dete te pita kako si to sekla
mnogo je lepo