marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
Šampion??! Pa, naravno kad je žiri ocenjivao i gazdaricu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шампион је само у лепоти....Jadno kuče. Pored tebe nije moglo ni da postane nešto drugo nego šampion. Mogu da zamislim ponavljanje dok mu ne uđe u glavu. ''Fifi nemoj da mi učitavaš ono što nisam rekla.''
Шампион је само у лепоти....
А глуп је као ноћ, лакше је подучавати форумаше...ту понеко и укапира нешто....![]()
da izvines helen,al sta je to kucetu vezano za uvo na prvoj slici?
Pa kad si stipsa i stavila samo parčerekao mi jelen.co da imam bvz noge![]()
Шампион је само у лепоти....
А глуп је као ноћ, лакше је подучавати форумаше...ту понеко и укапира нешто....![]()
E to ti je propas savremenog društva. Neko trenira neki sport ceo život i greje klupu i dodaje peškire i još ništa nikad ne osvoji, a kuče se pojavi na nekoj ledini, šeta se i zapišava drveće dva sata pa pokupi dva pehara, a ne trebaju mu.
i ti mislis da je to lako?
ajd ti probaj da zapisavas drvece dva sata.za to bi i ti dobio pehar.dva pehara
Svašta. Posle drugog, a u toku trećeg piva, kad krenem idem na svakih 0,7 piva da zapišavan drvo. Nije mi ravan ni jedan ćuko.
Pa ja pivo pijem ovde ispred podruma pića, a ne u stanu.
Daj bre ti se vratila s mora i sad bi da četuješ. Ajde molim te.
moja 300din pocetna verzija haljine za ples
da se opravdam- postava za haljinu od sintetike kosta 700din na snizenju, a ovo je viskoza
:Pogledajte prilog 200809Pogledajte prilog 200810)
cek dok sam jos tu da i tebi prebrojim prstice na nogama.
moz da budes mirna,imas samo pet
e sad sam otisla
moja 300din pocetna verzija haljine za ples
da se opravdam- postava za haljinu od sintetike kosta 700din na snizenju, a ovo je viskoza
:Pogledajte prilog 200809Pogledajte prilog 200810)
Ja ovako nešto neprimereno u životu nisam vido. Ne znam samo zašto moderacija ne reaguje.
To golo i boso božemesačuvaj.