gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
drzala sam psa u stanu i mogu da kazem da je bio pedantniji od pojedinih ljudi
Pogledajte prilog 260613
Pogledajte prilog 260613
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi's.slazem se.Zato ne idem kod nekih ljudi i to sam im naravno rekao.Kome se svidja ok a komr ne,bas me briga.

Pijem samo zajedno sa domacicom i ne pusim.Dlake,brada i zapusteni nokti su prirodno musko okruzenje.Nije kulturno ni pušiti i alkoholisati se po tuđim kućama a ljudi koji dolaze u goste to često rade.
A o higijenskim navikama pojedinih primeraka ljudskog roda, zaista ne bih danas. Ionako mi je muka.
Malo dete ovog uzrasta ne možeš naučiti da ne može da udara životinju jer udara sve oko sebe. Samo što pas neće ovako odreagovati.
Ja volim sve životinje osim mačaka baš zbog poganog karaktera.
Moja mačka fino kad čuje decu u blizini pobegne na orman, da ne bi doživela (nepredvidivo) ponašanje deteta 
naravno, posle svakog cetkanja... i plus uredno ocisti cetku i ostavi je na svoje mesto da je ne trazimo sledeci put... nego dosta o njemu... hrabar potez za nekog kome devojka cisti wc solju![]()
Sto ti lepa boja kose.![]()
Ne vidi se da si 'mutna', cek da vidis mene
Pogledajte prilog 260534 Pogledajte prilog 260535 Pogledajte prilog 260536
Fotoaparatu neke opcije rade prema raspolozenju.

Kada sam udomila Joleta, tačnije kada se ona sama udomila kod nas, ukućanima su trebali meseci da shvate da "mačka NIJE pas". Njena ljubav je drugačija. Ona je sama i svoja. I mi ne posedujemo nju, nego ona nas (kad god se kuća usisava ili se bilo šta od nameštaja pomera, eto nje da snimi situaciju i "da blagoslov"). Bez namere da popujem ali ne postoje mačkoljupci, ljubitelji pasa, konja, ptica... Postoje oni koji vole životinje i oni koji ih ne vole. Sad koju ćete životinju odabrati za ljubimca zavisi od materijalnih uslova, kvadrature, količine vremena koju provodite kod kuće i sl. Zbog toga neko ima mačku, neko psa a neko kornjaču. Nema tu mnogo filozofije.
ahahahaha...Ja ne mogu da svarim roditelje koji dopuste detetu da udara životinju a onda se žale kako ih je pas ujeo ili mačka ogrebala. Na snimku je odvratno dete a ne mačka. Tačnije, roditelji istog.
I još nešto, mačke imaju svoj karakter. One nisu psi. Ne možeš ih dresirati. Niti dozvoljavaju da ih zlostavljaš. Mačka neće iz čista mira skočiti i ogrebati te. Kada bi ljudi naučili da poštuju druge životinjske vrste na ovoj planeti bi svi lepše živeli.

)))
Žuća je jedan mili nesrećnik (ili srećnik, čim si ga udomila sa ulice)
Ali jeste poenta u tome da ljudi ne poznaju mačke i zato ih ne vole, jer su 'opasne, opake, pogane' i štatijaznam a one su samo drugačije i reaguju drugačije od pasa.
Za početak, njihovo mahanje repom baš i ne znači rados')))
A Žule je jedan neodoljivi prasac, apsolutno <3

Tiger, pazi se tih crnih mačaka![]()

cek da vidis mene
Pogledajte prilog 260534 Pogledajte prilog 260535 Pogledajte prilog 260536
Fotoaparatu neke opcije rade prema raspolozenju.
maneKerko Zamolila bih korisnika Sarvas da ne kači klipove sa youtuba. Hvala![]()