dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
ja vidim samo carape i zavesu..super se slazu..
i verovatno ne bih sa toliko likre na ulicu..
i verovatno ne bih sa toliko likre na ulicu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne podnosim ljubicastu boju,pa je razbijam sa crvenom.jes da ne ide,al koga briga.verovatno se secas ove slike,kacila sam je![]()
a moje?
kupila sam ih za posao, jel smem ovakva da izađem na ulicu uopšte?
![]()
da ne bude posle samo tvoja suknja kratka i sumnjiva![]()
cao Slonce
kad ces bre da se zenis![]()
ne podnosim ljubicastu boju,pa je razbijam sa crvenom.jes da ne ide,al koga briga.verovatno se secas ove slike,kacila sam je
obavezno
nego dive,nisam ti nikad rekla,sad kad sam bila u italiji sam imala za cilj da kupim pantalone koje sam videla na nekoj tvojoj slici,nesto kao kargo,ili vojnicke,znam da si tu imala usku majicu na tregere
nisam nista slicno nasla,sad se nose samo cigaret pantalone.
ako znas na sta mislim,okaci ponovo,jer ja sam to nesto po secanju
verujem da ne mislis na ove stilizovane
![]()
nego na ove
![]()
![]()
to su te,takvih nema da se kupe
a za koju priliku si oblacila te bele,jako ti lepo stoje![]()
to su te,takvih nema da se kupe
a za koju priliku si oblacila te bele,jako ti lepo stoje![]()
a te bele samo u posebnim prilikama kad je trebalo da ostavim utisak osobe od stila
a ovo drugo su nike pantalone, najveci br decijeg modela..
itrazila sam ih i ja opet, al ne mogu da ih nadjem u prodaji..niti bilo sta slicno..
ja sam frik koji ima obicaj da kupi nekoliko komada istog modela ukoliko mi se dopadne..
a posto nisam sopingholicarka, stvarno mi se bas malo stvari dopadne..
nisam merilo, al mi je zato stvarno smesno kad neko za nakaradno obucenu osobu kaze da ima stila, al samo da mi nemamo dovoljno razvijenu svest da bi to na ovom prostoru shvatili..
ja sam mislio da si ti malo pojacha zemska, al izgleda da nisi tolko <3
evo jedna od ljetos, nisam uslikao ni jednu fotografiju, pa reko da ne dodjem sa ljetovanja a da nisam opalio ni jednu. missim fotografiju, njemice i cehinje se ne racunaju))
![]()
ja sam mislio da si ti malo pojacha zemska, al izgleda da nisi tolko <3
evo jedna od ljetos, nisam uslikao ni jednu fotografiju, pa reko da ne dodjem sa ljetovanja a da nisam opalio ni jednu. missim fotografiju, njemice i cehinje se ne racunaju))
verujem da ne mislis na ove stilizovane
nego na ove