da vas pitam neshto

stvar je ...

• genetika

• kompleksi

• neshto tretje (razjasni sta)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Os da kazes da lazu?

Po sistemu, ko radi taj cuti? :lol:

Naravno da lazu oni koji su najglasniji, a cutolozi, ti diskretni, se takodje hvale, ali sa zadrskom, kad se skine oznaka "strogo poverljivo" sa njihovih dosijea, tek tada zinu i iznenade sve... Godine sam proveo u drustvu coveka za koga niko zivi ne bi mogao da pretpostavi da je morao da skace sa drugog sprata kako ne bi bio uhvacen na delu. :D

Za neverstvo su krive ili zasluzne tri stvari: sudbina (sreo malo kasno ljubav svog zivota), ima i genetike a ima i uticaja sredine u kojoj se odraslo ili zivi.
Za nevezivanje... Ne znam. Verovatno slicno. Ljudi prekasno sretnu ljubav svog zivota, genetski ne vole vezivanje ili su odrasli uz ljude koji su im na neki nacin nametnuli strah od zajednickog zivota.

sta vi mislite zasto ima muskaraca koji nemogu biti vjerni? misim zashto nemogu?

i zashto ima mushkaraca "solidnih godina" koji imaju vezica i malo duzhih veza ali nikako da se skrase?

Pitanje je dal je monogamija, pa i serijska, opce ljudskoj vrsti u prirodi
Mada kao nas shatro vodi racio, ali da li je stvarno tako...
ok, moze covjek bit principijelan i ponasat se u skladu s tim...tako odaberes jednostavno
ili ne odaberesh...na to se sve svodi

Ja nesto ne verujem u tu pricu o genetici, mada imam primere koji pokazuju na to, mada mozda je to uticaj sredine ili sta vec.
Mislim da i vaspitanje utice tu, jer ako se tata hvali sinu da je pre mame "tukao" neku drugu svako vece, sumnjam da ce taj mladic zeleti da zivi u senci svog tate ceo zivot.

sta vi mislite zasto ima muskaraca koji nemogu biti vjerni? misim zashto nemogu?

i zashto ima mushkaraca "solidnih godina" koji imaju vezica i malo duzhih veza ali nikako da se skrase?

nedostatak karaktera

ne zanima ih ljubav nego laksi put da ne kazem linija manjeg otpora uzitci telesnost lenjost

- - - - - - - - - -

sve je stvar izbora i odluke

Ovo prvo - mladost, neiskustvo, neizivljenost ili im priroda jednostavno takva...
Ovo drugo je po meni jos vise za zabrinjavanje. A mislim da su neki od razloga: kukavicluk, psihicka nedozrelost, izbegavanje odgovornosti, sedenje na dve stolice i sl.

Зато што смо ми људи генерално проклети, имаш поред себе нешто лепо за чим сви чезну, а теби је до нечег новог и непознатог, забрањеног,
после ти је ђаво крив....

To nema veze sa polom,svi koji varaju svoje devojke/momke to rade jer nemaju karakter da odole iskusenju.

Imao sam 10-tak iskusenja i ni jednom nisam prevario devojku za 6 godina.

Kad sam to mogao ja da uradim,onda moze bilo ko,samo ako hoce.

Poslednja izmena:

Back