M
mary
Gost
koja mi je pi*da uzela nick Lara?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mary:koja mi je pi*da uzela nick Lara?
Dobro Dragomire, "neko nas stalno gleda" a ti mi kazi jeli 51 godiste pa znas za Shadowse ili si za njih saznao preko Purple-adragomir51:dobri ko prestane da gleda na nas??sluzimo narodu:Dobro znam ja, svi smo mi strasni. Slusamo opaku muziku, sisamo se na opasno, mrzimo ove ili one, ali kazite mi... kad ostanete sami i oko vas nema niceg sem mraka i vasih sopstvenih damara sta tad radite ? Sta pustate da cujete kad je jedino tuga ono sto vas posecuje a dobri BOg prestane da gleda na vas... kazite mi metalci, rokeri, pankeri, reperi...kazite mi ?
tada pustam deep purple ili the shadows
sluzimo narodu:Inace svaka cast za izbor( a iskreno nisam verovo da neko slusa Saru B.)
Rodjace to i ja kazem, zena stvarno ima savrsen glas, sam nije slusana koliko je dobraIncognito:sluzimo narodu:Inace svaka cast za izbor( a iskreno nisam verovo da neko slusa Saru B.)
A sta hvali Brajtmanovoj... zena ima andjeoski glas... Ove upisanice sto se ne skidaju sa ekrana mogu joj zavideti na svemu...
Poz.

Изглегледа да су га само разоткрили, не свраћа овде често
Е па сад, постоје више врсте сјебаности, па подврсте, па од свега тога зависи која песма се пушта 

Slusham svashta ... metal , domaci rock. Uglavnom slusham neki bend MNOGO i kasnije predjem na drugi. Sada sam se zapalio za Deathstars ali uvek Iron Maiden vecina pesama , Metallica - One i Fade to Black , Led Zeppelin - Stairway to heaven i mnoge druge ali ne samo tuzhne pesme. Zamalo da mi podje suza na oko kada sam prvi put slushao Paschendale i Melancholy(Holy Martyr).Dobro znam ja, svi smo mi strasni. Slusamo opaku muziku, sisamo se na opasno, mrzimo ove ili one, ali kazite mi... kad ostanete sami i oko vas nema niceg sem mraka i vasih sopstvenih damara sta tad radite ? Sta pustate da cujete kad je jedino tuga ono sto vas posecuje a dobri BOg prestane da gleda na vas... kazite mi metalci, rokeri, pankeri, reperi...kazite mi ?