M
mary
Gost
koja mi je pi*da uzela nick Lara?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mary:koja mi je pi*da uzela nick Lara?
Dobro Dragomire, "neko nas stalno gleda" a ti mi kazi jeli 51 godiste pa znas za Shadowse ili si za njih saznao preko Purple-adragomir51:dobri ko prestane da gleda na nas??sluzimo narodu:Dobro znam ja, svi smo mi strasni. Slusamo opaku muziku, sisamo se na opasno, mrzimo ove ili one, ali kazite mi... kad ostanete sami i oko vas nema niceg sem mraka i vasih sopstvenih damara sta tad radite ? Sta pustate da cujete kad je jedino tuga ono sto vas posecuje a dobri BOg prestane da gleda na vas... kazite mi metalci, rokeri, pankeri, reperi...kazite mi ?
tada pustam deep purple ili the shadows
sluzimo narodu:Inace svaka cast za izbor( a iskreno nisam verovo da neko slusa Saru B.)
Rodjace to i ja kazem, zena stvarno ima savrsen glas, sam nije slusana koliko je dobraIncognito:sluzimo narodu:Inace svaka cast za izbor( a iskreno nisam verovo da neko slusa Saru B.)
A sta hvali Brajtmanovoj... zena ima andjeoski glas... Ove upisanice sto se ne skidaju sa ekrana mogu joj zavideti na svemu...
Poz.
Slusham svashta ... metal , domaci rock. Uglavnom slusham neki bend MNOGO i kasnije predjem na drugi. Sada sam se zapalio za Deathstars ali uvek Iron Maiden vecina pesama , Metallica - One i Fade to Black , Led Zeppelin - Stairway to heaven i mnoge druge ali ne samo tuzhne pesme. Zamalo da mi podje suza na oko kada sam prvi put slushao Paschendale i Melancholy(Holy Martyr).Dobro znam ja, svi smo mi strasni. Slusamo opaku muziku, sisamo se na opasno, mrzimo ove ili one, ali kazite mi... kad ostanete sami i oko vas nema niceg sem mraka i vasih sopstvenih damara sta tad radite ? Sta pustate da cujete kad je jedino tuga ono sto vas posecuje a dobri BOg prestane da gleda na vas... kazite mi metalci, rokeri, pankeri, reperi...kazite mi ?