da vas cujem

Pa dobro da odgovorim i ja... Meni nekako u takvom situacijama najbolje leze makedonske narodne pesme ili recimo Zabranjeno pusenje i Azra.
Inace svaka cast za izbor( a iskreno nisam verovo da neko slusa Saru B.)

dragomir51:
sluzimo narodu:
Dobro znam ja, svi smo mi strasni. Slusamo opaku muziku, sisamo se na opasno, mrzimo ove ili one, ali kazite mi... kad ostanete sami i oko vas nema niceg sem mraka i vasih sopstvenih damara sta tad radite ? Sta pustate da cujete kad je jedino tuga ono sto vas posecuje a dobri BOg prestane da gleda na vas... kazite mi metalci, rokeri, pankeri, reperi...kazite mi ?
dobri ko prestane da gleda na nas??
tada pustam deep purple ili the shadows
Dobro Dragomire, "neko nas stalno gleda" a ti mi kazi jeli 51 godiste pa znas za Shadowse ili si za njih saznao preko Purple-a

DREAM THEATAR-Tears
HIM-Heaven tonight
MIKE OLDFIELD-To france
METALLICA-Nothing ellse matthers
B.B.KING-stand by me
FAITH NO MORE-I`m easy
HIM-Join me
...postoje mnoge pesme za ubijanje sebe..al`kad mi je najteze ja samo pustim BOB MARLEY-a i OSJECAM SE HAJ,MOZAK BAJ-BAJ!!!

Evo sad mi se trenutno mota na sluskama Sarah Brightman - You Take My Breath Away (feat. Boceli kao background vokal) ;)

Ma culi su ljudi dosta stvari od nje, samo nisu znali ko je ona (npr. The Fith Element)... Pa recimo naslovna pesma filma Evita (Don't cry for me Argentina... vodecu pesmu ne peva Madona vec Sara)... Ma na milion mesta...

Verovatno nema osobe koja nije cula Time To Say Goodbye sa Bocelijem...

Ali steta sto ljudi nisu culi neke mnogo bolje pesme od nje... npr. Nessum Dorma, Tu quieres volver, The Phantom of the Opera, Macavity (tacnije celu muziku mjuzikla The Cats), Honour (pesma sa 10 razlicitih stilova muzike izmiksanih u jedan :D), Nella Fantasia, Il mio cuore va (stari italijanski original pesme poznatije kao My Heart Will Go On), Moon River (glory to the USA :D), Hijo de la luna (milion obrada postoji danas), Here with me, Johnny wanna live (jedan od najjacih tekstova)... Ma milioni pesama...

Zena je jedno cudo, sa zaista 'divine' glasom :!:

Добар овај Инкогнито... :) Изглегледа да су га само разоткрили, не свраћа овде често :(

@Tема

То се зове сјебаност :p Е па сад, постоје више врсте сјебаности, па подврсте, па од свега тога зависи која песма се пушта :p

Dobro znam ja, svi smo mi strasni. Slusamo opaku muziku, sisamo se na opasno, mrzimo ove ili one, ali kazite mi... kad ostanete sami i oko vas nema niceg sem mraka i vasih sopstvenih damara sta tad radite ? Sta pustate da cujete kad je jedino tuga ono sto vas posecuje a dobri BOg prestane da gleda na vas... kazite mi metalci, rokeri, pankeri, reperi...kazite mi ?
Slusham svashta ... metal , domaci rock. Uglavnom slusham neki bend MNOGO i kasnije predjem na drugi. Sada sam se zapalio za Deathstars ali uvek Iron Maiden vecina pesama , Metallica - One i Fade to Black , Led Zeppelin - Stairway to heaven i mnoge druge ali ne samo tuzhne pesme. Zamalo da mi podje suza na oko kada sam prvi put slushao Paschendale i Melancholy(Holy Martyr).

Back