DA VAS CUJEM...

Inspirisana jednom tek otvorenom temom zanima me sta se to desi da zamre sexualni zivot u braku?
Dobrodosla su misljenja kako onih sa iskustvom tog tipa, tako i onih koji nisu u braku, ali imaju neko misljenje...
Dakle, pisite svi.:heart:

Sta se to desi da zamre sexualni zivot u braku???!!
Pa zamisli kako bi se osecao neki tamo lovac kada bi svaki dan,iznova i iznova,ubijao vec odavno mrtvog zeca?
Koliko god da je neka knjiga dobra,procitas je jednom,dva puta,zatvoris i stavis na policu.Stoji ona tu na polici,mozes da je uzmes kad god hoces i makar prelistas i ko god te pita ti ces mu reci da je dobra ali,procitana knjiga ima jednu manu-procitana je.
Tako je to i u braku,valjda,ljudi se procitaju i stave jedno drugo na policu.Iz mog iskustva to je pocetak kraja.Bez sexa,kod normalnih ljudi,nema normalnog funkcionisanja.A u ostalom ko kaze da je covek po svojoj prirodi bice koje se vezuje samo za jednu osobu??Ja ne mislim tako.Drustvo,zakoni,obicaji i ostala sr4nja nas teraju razno razne koloseke i tako nas vaspitavaju od malih nogu.Stvari su jako proste,samo ih ljudi komplikuju.
Znaci,dosadio(dosadila) si mi,nemamo vise sex jer me smara da to radim sa tobom,trazim nesto novo,lagacu te malo i izmisljacu neke glupe izgovore(boli me glava,umoran sam),na kraju-odoh.
Inace,da jos samo dodam,kazu da je brak institucija za ubijanje ljubavi...

U braku fali ono čemu svaki čovek/žena teži: malo uzbuđenja, izlaska iz kolotečine.
Vremenom postanete kao brat i sestra, a ne ljubavnici.
Može sex i dalje da bude dobar, ali ipak fali...ma ne znam...leptirići u stomaku, strast, uzbuđenje...

Secam se jedne teme od ranije,nesto o tome kao "Da li vam je ikad palo na pamet da radite "one"stvari sa bratom ili sestrom od npr. tetke"
Uhhhh,kako su neki moralisti dramili i dizali frku...hehehe
Nek je pokrene neko opet...

Inspirisana jednom tek otvorenom temom zanima me sta se to desi da zamre sexualni zivot u braku?
Dobrodosla su misljenja kako onih sa iskustvom tog tipa, tako i onih koji nisu u braku, ali imaju neko misljenje...

pa desi se to da dodje do zasicenja, nema novosti, nema inspiracije, mashte, nema se hrabrosti za experimentisanjem i onda svi zasiceni i nezadovoljni !!!

Kada ceo zivot jedes stalno jedan te isti kolac, makar on bio najbolji na svetu, neminovno jednog dana pomislis da on i nije najbolji.
Ljudi zbog toga najcesce probaju drugi kolac, iako znaju da ce u 99% slucajeva shvatiti da je upravo onaj prvi kolac najbolji.

PS:Ne mora to da bude samo seks.
Zene cesto kazu kako se to ne desava njima nikada, dok zatvorenih ociju zamisljaju nekog sasvim drugog u krevetu za vreme seksa.

Da se oboje ponasaju kako su se ponasali u vezi kad su hteli da na jedno drugo ostave savrsen utisak sto se tice seksa, ne bi im seksualni zivot zamro ni u braku.Mislim lako se predje sa seksi donjeg vesa, na zimske duboke gace,sa zavodjenja na otaljavanje i odradjivanje....

Dodje do zasićenja, razloga je milion.
Onda gladuje srce a i pi.ca :D ...Onda oboliš od nimfomanije mozga :lol: pa po celi dan maštaš o nekom divljem sexu koji već godinama nemaš.....Onda ( ako si sposobna za to) tražiš nekog sa strane da ih nahrani.:lol: (Mislim ako već neće muž.):roll: ....A ako si "dobra " devojka "lepo" vaspitana da MORAŠ da budeš verna, onda se samo maziš "ispod struka" i "iznad struka" i tako apstiniraš nezadovoljna jer tvoj muž nije zainteresovan da te mazi kao nekada.:(

Back