Inspirisana jednom tek otvorenom temom zanima me sta se to desi da zamre sexualni zivot u braku?
Dobrodosla su misljenja kako onih sa iskustvom tog tipa, tako i onih koji nisu u braku, ali imaju neko misljenje...
Dakle, pisite svi.
Sta se to desi da zamre sexualni zivot u braku???!!
Pa zamisli kako bi se osecao neki tamo lovac kada bi svaki dan,iznova i iznova,ubijao vec odavno mrtvog zeca?
Koliko god da je neka knjiga dobra,procitas je jednom,dva puta,zatvoris i stavis na policu.Stoji ona tu na polici,mozes da je uzmes kad god hoces i makar prelistas i ko god te pita ti ces mu reci da je dobra ali,procitana knjiga ima jednu manu-procitana je.
Tako je to i u braku,valjda,ljudi se procitaju i stave jedno drugo na policu.Iz mog iskustva to je pocetak kraja.Bez sexa,kod normalnih ljudi,nema normalnog funkcionisanja.A u ostalom ko kaze da je covek po svojoj prirodi bice koje se vezuje samo za jednu osobu??Ja ne mislim tako.Drustvo,zakoni,obicaji i ostala sr4nja nas teraju razno razne koloseke i tako nas vaspitavaju od malih nogu.Stvari su jako proste,samo ih ljudi komplikuju.
Znaci,dosadio(dosadila) si mi,nemamo vise sex jer me smara da to radim sa tobom,trazim nesto novo,lagacu te malo i izmisljacu neke glupe izgovore(boli me glava,umoran sam),na kraju-odoh.
Inace,da jos samo dodam,kazu da je brak institucija za ubijanje ljubavi...