- Poruka
- 392.310
Da ste u situaciji da može da vas cuje ceo svet šta biste rekli i ili porucili svetu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok sam bio mlađi (čitaj: idealista) mnogo toga.Da ste u situaciji da može da vas cuje ceo svet šta biste rekli i ili porucili svetu ?
Da ste u situaciji da može da vas cuje ceo svet šta biste rekli i ili porucili svetu ?
Pazi stvarno, da se obraćam SVETU trebalo bi na engleskomMJ and BTS forever! Let's get it and peace out! Mic Drop.
Pa svi nekako parlaju engleski pa rehoh što da ne.Pazi stvarno, da se obraćam SVETU trebalo bi na engleskomNije mi palo na pamet
![]()
pa parlaj šprehenzki )))Pa svi nekako parlaju engleski pa rehoh što da ne.
Pa kasi nepismenaMožda samo ovo
Svi će mo umrijeti i poslednja košulja je bez džepova , ništa nećete ponijeti stim dijelite i pomazite, otvorenih očiju a i srca idite kroz ovaj svjet, nadji te se kad je neko u nevolji , pomozite. Štitite prirodu sume, mora štitite životinje nastojte da ne izumire to bez čega života nema!
I na kraju iebite se svi jer znam da ćete uprskati i nećete poslušati
![]()
Jel nesreco da te pitam —-> Jel ti srce bar sad na mjestu ?Pa kasi nepismena
одлична тема/питање мачко!Da ste u situaciji da može da vas cuje ceo svet šta biste rekli i ili porucili svetu ?