DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bio sam i ja, sluzbeno doduse, ali video sam neke devojke kako pitaju mogu li da se bace na neki dusek, i zena kaze mozete 
bio sam i ja, sluzbeno doduse, ali video sam neke devojke kako pitaju mogu li da se bace na neki dusek, i zena kaze mozete
![]()

))

(((moram apelovati na taba da uvede novu forumsku opciju...totalni dislajk
jer fb je rekao svoje(((

sanda borbe
Haha, ovo su police za cd-ove i osmislili su ih studenti primenjene umetnosti. Meni su simpatične. A ribice mi nisu baš najjasnije ali su i one simpa![]()

"Priroda"sanda borbe
(((
ne kontam samo sliku no.9...u stilu krsta sv.andreje...neka krusifikcija da zashtrashi goste?!
- - - - - - - - - -
a gde je deo gde se uklapaju u mrtvu prirodu?...apokaliptus barem(((
![]()

Sajam nameštaja 2013...
Puno lepih ali nedovoljno maštovitih komada. Previše klasičnog i natur-boja-svedene-linije dizajniranog nameštaja. Kao da se išlo na sigurnu loptu a zakinulo mašti i kreaciji.
Pozitivno: puno mladih parova koji su došli da kupuju nameštaj za svoj dom.
Negativno: na pojedinim štandovima prodavačice se bile totalno nezainteresovane da daju informacije o izloženom nameštaju a na jednom su njupale pljesku na stilskom stolu od punog drveta.
Ovo su (meni) zanimljive fotke, a vi prosudite da li su moji utisci valjani...Pogledajte prilog 311508Pogledajte prilog 311509Pogledajte prilog 311510Pogledajte prilog 311511Pogledajte prilog 311512
Pogledajte prilog 311518Pogledajte prilog 311520
I propratni detalji (tepisi, lampe, činije...): Pogledajte prilog 311521Pogledajte prilog 311522Pogledajte prilog 311523

a na jednom su njupale pljesku na stilskom stolu od punog drveta.