Da vam vidim mrtvu prirodu, prirodu, baštu, cveće itd...

2ikfe6w.jpg

Sajam nameštaja 2013...

Puno lepih ali nedovoljno maštovitih komada. Previše klasičnog i natur-boja-svedene-linije dizajniranog nameštaja. Kao da se išlo na sigurnu loptu a zakinulo mašti i kreaciji.

Pozitivno: puno mladih parova koji su došli da kupuju nameštaj za svoj dom.

Negativno: na pojedinim štandovima prodavačice se bile totalno nezainteresovane da daju informacije o izloženom nameštaju a na jednom su njupale pljesku na stilskom stolu od punog drveta.

Ovo su (meni) zanimljive fotke, a vi prosudite da li su moji utisci valjani...Pogledajte prilog 311508Pogledajte prilog 311509Pogledajte prilog 311510Pogledajte prilog 311511Pogledajte prilog 311512

Haha, ovo su police za cd-ove i osmislili su ih studenti primenjene umetnosti. Meni su simpatične. A ribice mi nisu baš najjasnije ali su i one simpa:)

ne kontam samo sliku no.9...u stilu krsta sv.andreje...neka krusifikcija da zashtrashi goste?!:lol:

- - - - - - - - - -

"Priroda" :lol: sanda borbe

a gde je deo gde se uklapaju u mrtvu prirodu?...apokaliptus barem:((((
:lol:

Sajam nameštaja 2013...

Puno lepih ali nedovoljno maštovitih komada. Previše klasičnog i natur-boja-svedene-linije dizajniranog nameštaja. Kao da se išlo na sigurnu loptu a zakinulo mašti i kreaciji.

Pozitivno: puno mladih parova koji su došli da kupuju nameštaj za svoj dom.

Negativno: na pojedinim štandovima prodavačice se bile totalno nezainteresovane da daju informacije o izloženom nameštaju a na jednom su njupale pljesku na stilskom stolu od punog drveta.

Ovo su (meni) zanimljive fotke, a vi prosudite da li su moji utisci valjani...Pogledajte prilog 311508Pogledajte prilog 311509Pogledajte prilog 311510Pogledajte prilog 311511Pogledajte prilog 311512

....svasta mi se dopada Pile, da sam znala da je sajam mozda bi i prosetala malo da vidim sta se nudi, tek onako, da izadjem "u narod", a od ovoga
ovde mi se sa dopada ova roza/ braon garnitura, deluje mi nekako bas udobno...sa druge ova pletena garniturica za terasu, taman bi mi se lepo uklopila,
i sa zadnje ovaj mali sto na rasklapanje...:)

...da sad kupujem namestaj sve ovo dvoje zadnje bih kupila obavezno, a o onoj prvoj garnturi bi mogla samo da razmisljam posto mi je stan ipak mali
za tako nesto....a opet niko mi ne brani da mi se svidja jelte:D

a na jednom su njupale pljesku na stilskom stolu od punog drveta.

izvini a sta se radi na stolu od punog drveta?

stavi se u vitrinu?

nikad nisam kapirao one koji nesto kupa pa ni celofan ne skidaju da se ne osteti..valjda se nesto uzima da bi bilo lepo ali i funkcionalno...

moj stan je sav u stilskom namestaju ali to i koristim.. ne stoji mi za gledanje......

mora da ne skidas ni foliju sa mobilnog ekrana :D

Back