- Poruka
- 368.420
Ovaj je iz cvecare, nije iz minine bašte

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedna od mojih omiljenih biljki poseno miris lavande ..imam je u plakarima u kesicama
Е, ми смо прошле године купили две саксије. Једна се осушила скроз, нисам успела да је спасим. Ово је та друга и много сам срећна. Орезала сам је у марту до дна, нашла сам на тубету савет...jedna od mojih omiljenih biljki poseno miris lavande ..imam je u plakarima u kesicama
a leti stavim pufer malo natopljen sa uljam lavande u klimu, ne puno da bude težak miris i ceo stan prijatno miriše na lavandu
kupim na pijaci vec napravljene male zamotuljke sa lavandom ili je donesem susenu sa moraЕ, ми смо прошле године купили две саксије. Једна се осушила скроз, нисам успела да је спасим. Ово је та друга и много сам срећна. Орезала сам је у марту до дна, нашла сам на тубету савет...
А од оне осушене сам пробала да те листиће мало изгњечим и ставим у собу, уопште не мирише.
Шта тачно радиш, можда су пресушени? Мада, кад их протрљам руком миришу баш лепо.
Еее, па то и ја радим, мислила сам да искористим ову моју осушену...kupim na pijaci vec napravljene male zamotuljke sa lavandom ili je donesem susenu sa mora
Mina,dušo, cvijet mirisi ne listiciЕ, ми смо прошле године купили две саксије. Једна се осушила скроз, нисам успела да је спасим. Ово је та друга и много сам срећна. Орезала сам је у марту до дна, нашла сам на тубету савет...
А од оне осушене сам пробала да те листиће мало изгњечим и ставим у собу, уопште не мирише.
Шта тачно радиш, можда су пресушени? Мада, кад их протрљам руком миришу баш лепо.
Листићи миришу кад се протрљају, и то много јаче него цветови. Чак и осушени миришу.Mina,dušo, cvijet mirisi ne listici![]()
Ali se cvetovi stavljaju u one mirisne kesice.Листићи миришу кад се протрљају, и то много јаче него цветови. Чак и осушени миришу.
Еее, то сам питала Нину, ја ставила листиће јер миришу кад се протрљају, али ништа.Ali se cvetovi stavljaju u one mirisne kesice.