Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Онај риђи пао са терасе? ццццццццц ц
Сиса си ако је избациш, држи је барем до пролећа и стерилиши.
Попишка воли мачке, баш је диван.

nije ridji,on je sa kontejnera iz cg,kod mame je bio,otrovan je ovog leta,nista ne pitaj
pala je moja milica,drugi put slomila karlicu,al je vet uspeo da je spase.i nju sam odnela kod mojih,da vise ne izigrava eli,pa su i nju idijoti otrovali
ne mogu da je zadrzim
hranicu je kao i do sada napolju.kod nas moze da se ulazi u podrum kroz prozor,dole je toplo,morace da nauci da se tu sklanja :(

mamaaaaaaaaa :rida:
ovu macu hranim vec nedelju dana u dvoristu,vise voli da se mazi o bobija,nego da jede.sad se na silu ugurala u ulaz,pa u lift.i eto nje u stanu na krevetu :(
bobi misli da je to za uvek.i maca misli
ali meni je macka vec dva puta pala sa 5 sprata i ja nemam vise srca a takve poduhvate.a da ne pricamo sto mi zmu izbacio kad ne gledam.ne mogu ni kod mojih,oni imaju dve svoje,a mama sada sa mora donosi jedno iz kontejnera

Ovisno od toga kakva vam je stolarija stave se celicni komarnici
i onda nema ispadanja i shetnje po terasi kad nisi tu

ceo stan mi je u prozorima i dve velike terase
127 kvadrata bi trebalo obezbediti.mnogo je to para,a mm stvarno nece.poslala sam mu sllike na posao,pokvario mi je frizuru koliko je urlao na tel

jok, samo po jedan prozor u velikim sobama
to ti je investicija max 50-60 evra
al to je vasa stvar, realno
da li cete i kako udomiti bilo koju zivotinju
imate svoje razloge i ok je to
ja to samo kazem sta je opcija u slucaju da ipak udomis neku macku opet

ceo stan mi je u prozorima i dve velike terase
127 kvadrata bi trebalo obezbediti.mnogo je to para,a mm stvarno nece.poslala sam mu sllike na posao,pokvario mi je frizuru koliko je urlao na tel

Tako I ja zamalo dovedoh zemsku za Zuleta isto mesanka sa ulice al mi ovaj moj nije dao, mnogo bi nam bilo stvarno. Al vec su je usvojili neki ljudi tako da mi je lakse jer je ta kerusa stvarno lepotica prava :D
Da probas tog macka da udomis?
Ja tako pre par godina udomila dva, jednog je uzela zena sa foruma :D

Tako I ja zamalo dovedoh zemsku za Zuleta isto mesanka sa ulice al mi ovaj moj nije dao, mnogo bi nam bilo stvarno. Al vec su je usvojili neki ljudi tako da mi je lakse jer je ta kerusa stvarno lepotica prava :D
Da probas tog macka da udomis?
Ja tako pre par godina udomila dva, jednog je uzela zena sa foruma :D

pitala sam po komsiluku,niko nece.evo ja nudim ovde,pa ako neko hoce

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
nije ridji,on je sa kontejnera iz cg,kod mame je bio,otrovan je ovog leta,nista ne pitaj
pala je moja milica,drugi put slomila karlicu,al je vet uspeo da je spase.i nju sam odnela kod mojih,da vise ne izigrava eli,pa su i nju idijoti otrovali
ne mogu da je zadrzim
hranicu je kao i do sada napolju.kod nas moze da se ulazi u podrum kroz prozor,dole je toplo,morace da nauci da se tu sklanja :(

Изгледа неговано, има одокативно можда и 2 год.
Боље и тако, мада код нас у подруме бацају отрове, али опет је боље да има неког да је храни, него да се стрмекне са 5.
И ако имаш могућности, одведи је, пошто је питома, до вета да је вакцинише и стерилише.
Имаш на КЉубимцима тему Усвојилиште и постоји и тема Мачке.

mamaaaaaaaaa :rida:
ovu macu hranim vec nedelju dana u dvoristu,vise voli da se mazi o bobija,nego da jede.sad se na silu ugurala u ulaz,pa u lift.i eto nje u stanu na krevetu :(
bobi misli da je to za uvek.i maca misli
ali meni je macka vec dva puta pala sa 5 sprata i ja nemam vise srca a takve poduhvate.a da ne pricamo sto mi zmu izbacio kad ne gledam.ne mogu ni kod mojih,oni imaju dve svoje,a mama sada sa mora donosi jedno iz kontejnera

Bravo Smokvo! :cmok::heart:

Bobija spopala devojka! :rotf:

attachment.php

- - - - - - - - - -

pa da ne spavaju cigani i pajdomani,moglo bi neko pseto da se uvali.recimo.

ako imate problem te vrste podnesite prijavu - provjeri da li se zove komunalna ili regularna policija, neko od njih je nadlezan
ni zivotinje po podrumima nisu, da kazem, legitimna stvar, ali ovisi i o komsijama da li jedni drugima tu gledaju kroz prste
u nasem starom kraju komsije su napravile solidnu kucicu i tu su spavali psi o kojima su redovno vodili racuna - cip, vakcine, sterilizacija, ciscenje od parazita i klopa
ono sto su postigli jeste da su nas drugi copori mimoilazili jer je teritorija vec bila zaposjednuta
no, to pse nije spasilo od nekog bolesnika koji ih je na kraju potrovao...ljudima je tesko ugoditi

ako imate problem te vrste podnesite prijavu - provjeri da li se zove komunalna ili regularna policija, neko od njih je nadlezan
ni zivotinje po podrumima nisu, da kazem, legitimna stvar, ali ovisi i o komsijama da li jedni drugima tu gledaju kroz prste
u nasem starom kraju komsije su napravile solidnu kucicu i tu su spavali psi o kojima su redovno vodili racuna - cip, vakcine, sterilizacija, ciscenje od parazita i klopa
ono sto su postigli jeste da su nas drugi copori mimoilazili jer je teritorija vec bila zaposjednuta
no, to pse nije spasilo od nekog bolesnika koji ih je na kraju potrovao...ljudima je tesko ugoditi

e tu nastaje problem...ni komunalci ni regularna policija "nisu nadlezhni" a ja kad kazhem da cu nekog da prebijem
jer to postaje nepodnoshljivo,onda odjedanput kazhu da ne smem,i tad postaju nadlezhni...:roll:
dakle,status quo...
a komshiluk nam je jebemliga...msm,svi tu ceo zhivot zhive,niko ni sa kim ne razgovara,
i ja sam jedini kome svi kazhu dobar dan...gomila idiota...
al dobro,nebitno za temu...:)

e tu nastaje problem...ni komunalci ni regularna policija "nisu nadlezhni" a ja kad kazhem da cu nekog da prebijem
jer to postaje nepodnoshljivo,onda odjedanput kazhu da ne smem,i tad postaju nadlezhni...:roll:
dakle,status quo...
a komshiluk nam je jebemliga...msm,svi tu ceo zhivot zhive,niko ni sa kim ne razgovara,
i ja sam jedini kome svi kazhu dobar dan...gomila idiota...
al dobro,nebitno za temu...:)

koliko znam komunalna je nadlezna ako se npr pravi djubre tu...
a regularna policija ako postoji sumnja na kriminalne aktivnosti
ako se bojite za svoju sigurnost i slicno...pa cak i remecenje javnog reda i mira...
jedino ne znam kako podnosite prijavu - ispred kucnog savjeta ili moze nevezano za ostale stanare...
najveci problem i jesu obicno odnosi samih stanara...onda prosto nista ne ide normalno...
tj sve ide tezim putem
sto ne znaci da trebate trpiti to sto se dogadja...

Videh da neki od vas, vlasnika mačaka, imate onu skalameriju na koju se mačke penju, igraju se i sl. pa me zanima da li vredi da kupim jednu Jolandi? Ili je to bacanje para?

Не треба ти, потрошачка мамипара само.
није лоше имати гребалицу.
Ми немамо, Тома је растурио ко маче мушкатлу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back