- Poruka
 - 17.475

Da imam dvorište kao fudbalsko igralište možda.Nabavi kavkaskog ovcara, on je dugodlak.... Jes' da moze da poraste veci od sarplaninca ali je dugodlak.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da imam dvorište kao fudbalsko igralište možda.Nabavi kavkaskog ovcara, on je dugodlak.... Jes' da moze da poraste veci od sarplaninca ali je dugodlak.![]()
Sto, malino su fini psi, samo ih pogledas " iz ochima" i kazes neku umiljatu rec i odmah grle , ljube.
Nemacki su ovcari jako nezgodni, to je jedina pasmina koje se malo bojim, a ne bojim se ni mastifa,
zapravo nijednog drugog psa.
Јој, што су мени ови мали, бели слатки. Јесу ли то они што имају проблеме са очима?

Da, очи су им крмељиве па морају редовно да се чисте.Јој, што су мени ови мали, бели слатки. Јесу ли то они што имају проблеме са очима?
Мој син је имао такву играчку, Снешка. И када се Снешко пере у машини, он све време чучи и гледа док машина не заврши
Да смо живели у кући, добио би таквог куцу.
Јој, што су мени ови мали, бели слатки. Јесу ли то они што имају проблеме са очима?
Мој син је имао такву играчку, Снешка. И када се Снешко пере у машини, он све време чучи и гледа док машина не заврши
Да смо живели у кући, добио би таквог куцу.
grrrr dzukeletina najmilija, samo da ga covek gnjavi i cmace

bice to ok sveja sam poluluda, sutra sterilisemo l i vec sam premrla
kao da mi je prva zivotinja koju sterilisem/kastriram
al na nju sam valjda poseno osetljiva, hbm li ga
ma hocu, taman sam kod kuce sve vreme, samo se brinem da joj ne okine budjenje iz anestezije i ceo taj stres opet ludilo, ali valjda necebice to ok sve
samo je mazi i pazi i proci ce
haha kako spava..boli ga uvce za ceo svet
drzim fige, javi kako je prosloja sam poluluda, sutra sterilisemo l i vec sam premrla

bice sve u redu.tako sm se i ja osecala kada sam moju kucu vodila na sterilisanje ali sve je ispalo kako treba.ja sam poluluda, sutra sterilisemo l i vec sam premrla
lepota malaPogledajte prilog 1020666
Što voli da pozira, čudo jedno.

superprosla op, sad samo da se oporavi lako i brzo pa da odahnemo <3

Mora da lezi, mada za sada ni ne pokusava da ustanesuper
mora da lezi, je l' da? ja sam moje dizala na krevet, oko njih jastuke i onda su mirno spavali, sve dok su bili na podu trudili su se da ustaju
stavila jednom, pa posle pola sata skinula jer je bila uzasnuta i mlatila je glavom ko poludela, bojala sam se osinuce kragnom ranuMora da lezi, mada za sada ni ne pokusava da ustane
Ona ima svoj box u stanu, tu najvise voli da knjava i to je na podu, pa sam je tu usukala i skinula gornji deo boxa, msm to je transporter veliki koji koristi kao kucicu… kreveti su nasi visoki svi bas dosta, ona teska a niska, ne smem da mi ljoljne… na krevet za nekoliko dana nadam se, msm nemam pojma, kazu brzo se oporave
Jesi li im kragnu stavljala?
ja sam juce pokusala i odvalila je, a bojim se pokidace konce

Brrr zamisljastavila jednom, pa posle pola sata skinula jer je bila uzasnuta i mlatila je glavom ko poludela, bojala sam se osinuce kragnom ranu
imala je operaciju nekog tumorcica na grudima i tacno kad savije vrat kraj kragne bude u ravni sa ranom
nek vam je Bog u pomoci, meni je bilo lakse da strazarim danonocno i reagujem kada krene da lize ranu nego da je gledam poluludu sa tom kragnomBrrr zamislja
Postoje sada fensi mekane, kao oni jastucici za avion, oko vrata, ali pokrivaju samo taj gornji deo, ovaj donji deo stomaka moze da dohvati pa sam osudjena na onu klasicnu, jezivu