Da vam vidim kucnog ljubimca 2

Једна улична душица:
IMG_20210915_124908.jpg

Јој, што су мени ови мали, бели слатки. Јесу ли то они што имају проблеме са очима?
Мој син је имао такву играчку, Снешка. И када се Снешко пере у машини, он све време чучи и гледа док машина не заврши:lol:
Да смо живели у кући, добио би таквог куцу.

Јој, што су мени ови мали, бели слатки. Јесу ли то они што имају проблеме са очима?
Мој син је имао такву играчку, Снешка. И када се Снешко пере у машини, он све време чучи и гледа док машина не заврши:lol:
Da, очи су им крмељиве па морају редовно да се чисте.

То су они који лају да ти уши прокрваре.

super :heart:

mora da lezi, je l' da? ja sam moje dizala na krevet, oko njih jastuke i onda su mirno spavali, sve dok su bili na podu trudili su se da ustaju
Mora da lezi, mada za sada ni ne pokusava da ustane
Ona ima svoj box u stanu, tu najvise voli da knjava i to je na podu, pa sam je tu usukala i skinula gornji deo boxa, msm to je transporter veliki koji koristi kao kucicu… kreveti su nasi visoki svi bas dosta, ona teska a niska, ne smem da mi ljoljne… na krevet za nekoliko dana nadam se, msm nemam pojma, kazu brzo se oporave
Jesi li im kragnu stavljala?

ja sam juce pokusala i odvalila je, a bojim se pokidace konce

Mora da lezi, mada za sada ni ne pokusava da ustane
Ona ima svoj box u stanu, tu najvise voli da knjava i to je na podu, pa sam je tu usukala i skinula gornji deo boxa, msm to je transporter veliki koji koristi kao kucicu… kreveti su nasi visoki svi bas dosta, ona teska a niska, ne smem da mi ljoljne… na krevet za nekoliko dana nadam se, msm nemam pojma, kazu brzo se oporave
Jesi li im kragnu stavljala?

ja sam juce pokusala i odvalila je, a bojim se pokidace konce
stavila jednom, pa posle pola sata skinula jer je bila uzasnuta i mlatila je glavom ko poludela, bojala sam se osinuce kragnom ranu :sad2:
imala je operaciju nekog tumorcica na grudima i tacno kad savije vrat kraj kragne bude u ravni sa ranom

stavila jednom, pa posle pola sata skinula jer je bila uzasnuta i mlatila je glavom ko poludela, bojala sam se osinuce kragnom ranu :sad2:
imala je operaciju nekog tumorcica na grudima i tacno kad savije vrat kraj kragne bude u ravni sa ranom
Brrr zamislja
Postoje sada fensi mekane, kao oni jastucici za avion, oko vrata, ali pokrivaju samo taj gornji deo, ovaj donji deo stomaka moze da dohvati pa sam osudjena na onu klasicnu, jezivu

Back