Da vam vidim kucnog ljubimca 2

@Lúnasa jel ima neki narodni lek za praznjenje analnih zlezda? Biglovi pate od toga, Odina sam jednom vodila ko vetetinara da mu istisnu, a vidim i ona je zrela.
Dal da probam nesto ili da je vodim odmah kod veterinara? Videla sam da i grumeri to rade, sta mislis jel bezbedno da se ide kod njih za to?

@Lúnasa jel ima neki narodni lek za praznjenje analnih zlezda? Biglovi pate od toga, Odina sam jednom vodila ko vetetinara da mu istisnu, a vidim i ona je zrela.
Dal da probam nesto ili da je vodim odmah kod veterinara? Videla sam da i grumeri to rade, sta mislis jel bezbedno da se ide kod njih za to?

Najbolji narodni lek jeste kost, 1-2x mesečno, jagnjeća ili juneća, da slobodno prožderu.
A imaš i opciju suplemenata, navodno vrlo učinkovitu, glandex se zove.
glandex-1600x1600.jpeg.webp

Da, kod nekog koske vrede, kod nekog jok.
Mada, super je Odin ako je samo jednom bio na intervenciji.
Lično, ne volim ceđenje, može da dođe do rupture kanala pa i rana da se napravi, mi praktikujemo ispiranje, ispira se iglicom koja ima kuglicu na vrhu, da ne povredi ništa, a da može fino da uđe u kanaliće.
Svakako ne bih poverila grumeru.

znaci ja cu da umrem dok se on ne udomi

Izvucen iz istog azila kao l, u stanju gorem nego ona ( a secate se u kakvom je stanju ona bila), danima nije izlazio iz boksa od straha, ni da jede, dok svi ne polegaju, dugo su mislili da je zenka jer nije bilo moguce videti od ulepljenje dlake, a prici mu je bilo nemogucr
Ubedjena sam da su l i on neki rod, iste oci, iste kratke sape, isto belo na grudima, ista bela brada i isti azil
Dakle vidite mu samo oci majko mila
16E937BE-5D5F-48DD-BEF8-ED482C2A8BF8.jpeg
945ED6D4-06E9-4FD9-9A3C-1695FFEEB81D.jpeg

znaci ja cu da umrem dok se on ne udomi

Izvucen iz istog azila kao l, u stanju gorem nego ona ( a secate se u kakvom je stanju ona bila), danima nije izlazio iz boksa od straha, ni da jede, dok svi ne polegaju, dugo su mislili da je zenka jer nije bilo moguce videti od ulepljenje dlake, a prici mu je bilo nemogucr
Ubedjena sam da su l i on neki rod, iste oci, iste kratke sape, isto belo na grudima, ista bela brada i isti azil
Dakle vidite mu samo oci majko mila
Pogledajte prilog 1214254Pogledajte prilog 1214253
Koliko je tužan i uplašen.

Oн се топи и хтео би да га цео дан држим овако а и мени је симпатичан. Сија му се длака јер му сваки дан дајем месо их конзерви за мачке. Нађох га на улици прошле године и сад ме кошта 50 евра месечно. Мене и кеву. Ал волим га нешто. :)

1662541938505.JPEG

Back