Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.260
Spremna sam za zimu, dve grejalice rade punim kapacitetomPogledajte prilog 1213839![]()
Vi nećete morati da isključujete frižidere

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spremna sam za zimu, dve grejalice rade punim kapacitetomPogledajte prilog 1213839![]()
E pa superiska, sad ima drustvoImam dva komadadrugi Snupi je stigao pre 2 meseca iz azila
joj mukica@Lúnasa jel ima neki narodni lek za praznjenje analnih zlezda? Biglovi pate od toga, Odina sam jednom vodila ko vetetinara da mu istisnu, a vidim i ona je zrela.
Dal da probam nesto ili da je vodim odmah kod veterinara? Videla sam da i grumeri to rade, sta mislis jel bezbedno da se ide kod njih za to?
@Lúnasa jel ima neki narodni lek za praznjenje analnih zlezda? Biglovi pate od toga, Odina sam jednom vodila ko vetetinara da mu istisnu, a vidim i ona je zrela.
Dal da probam nesto ili da je vodim odmah kod veterinara? Videla sam da i grumeri to rade, sta mislis jel bezbedno da se ide kod njih za to?
Hvala Lunjo, dajem im koske redovno al dzaba. Sad cu da izguglam ovaj suplementNajbolji narodni lek jeste kost, 1-2x mesečno, jagnjeća ili juneća, da slobodno prožderu.
A imaš i opciju suplemenata, navodno vrlo učinkovitu, glandex se zove.
![]()
To su dve kuglice u anusu i prazne se prirodno kad idu u wc, al neke rase du sklone problemima. Mozes da primetis kad vuku guzicu po podu, to je prvi stadijum a onda mogu i da se upale i puknu.A sta im je sa "guznim" zlezdama?
Nemam iskustva sa timproblemom, nase nisu imale te muke
Dobro jutro svima
Ja sam jedna mala buvica od mesec dana i mnogo sam slatka
Koliko je tužan i uplašen.znaci ja cu da umrem dok se on ne udomi
Izvucen iz istog azila kao l, u stanju gorem nego ona ( a secate se u kakvom je stanju ona bila), danima nije izlazio iz boksa od straha, ni da jede, dok svi ne polegaju, dugo su mislili da je zenka jer nije bilo moguce videti od ulepljenje dlake, a prici mu je bilo nemogucr
Ubedjena sam da su l i on neki rod, iste oci, iste kratke sape, isto belo na grudima, ista bela brada i isti azil
Dakle vidite mu samo oci majko mila
Pogledajte prilog 1214254Pogledajte prilog 1214253
Ja umrem od tuga svaki put kada vidimKoliko je tužan i uplašen.
Znam da vuku guzu kad imaju glisteTo su dve kuglice u anusu i prazne se prirodno kad idu u wc, al neke rase du sklone problemima. Mozes da primetis kad vuku guzicu po podu, to je prvi stadijum a onda mogu i da se upale i puknu.