- Poruka
- 389.200
Fer znaci da je jedna strana dobila tacno ono što je htela na nacin na koji se druga strana ne može žaliti.
Šta je po vama fer i da li fer postoji u životu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fer je što ti ne zloupotrebljavaš to što si supermod i razgovaraš sa ljudima normalno.Fer znaci da je jedna strana dobila tacno ono što je htela na nacin na koji se druga strana ne može žaliti.
Nekada nemaju dovoljno očiju i zuba.Kazu oko za oko zub za zub moze to a moze i ako te neko napadne bez nudjenja istog oruzja,fazon slomi ti srce,mozes da mu polomis noge,ako se kao mnogi precene pa verbalno i preko neta puste muda,nek budu spremni da ce im se fer vratiti ali onako kako druga strana odluci,mozda manje mozda vise zaboli al kad cackaju mecku nek se pomire s tim
E, brate...to nemoj da očekuješ. Nemoj ništa da očekuješ, ako učiniš dobro, kako se kaže: neka leva ruka ne zna šta radi desna, odnosno kad činiš, čini iz srca a ne zato da ti se vrati nekom ferkom jer je upravo suprotno: čuvaj se ljudi kojima si dobro učinio.Uvek ce nekom nesto biti fer, nekom nece. Za mene je fer kad ja nesto uradim, ispostujem nekog i ocekujem na neki nacin taj neko mene ispostuje kasnije.
fer je i kada budes sutnuta ako nisi postovala dogovor....fer ne postoji posebno medjusobni odnosi ljudi
Hvala. ? ?Nekada nemaju dovoljno očiju i zuba.
Kao oni "ortaci" što mi obiše stan.
E, brate...to nemoj da očekuješ. Nemoj ništa da očekuješ, ako učiniš dobro, kako se kaže: neka leva ruka ne zna šta radi desna, odnosno kad činiš, čini iz srca a ne zato da ti se vrati nekom ferkom jer je upravo suprotno: čuvaj se ljudi kojima si dobro učinio.
Ja sam prihvatio (mada i to teško) ono američko "fair enough". I preko toga ne očekujem ništa.