Da ste predsednik Vlade (sa vecinom ministarskih mesta) vi bi ...

consiglieri

Primećen član
Banovan
Poruka
955
uradili sledecih (recimo) 5 stvari za pocetak...

mojih 5;

1) ispitao privatizaciju i ponistio tendere gde su pojedinci ostetili drzavu u svoju korist
2) doticne pohapsio i sve koji su imali udela
3) osnovao komisiju za stvaranje novih radnih mesta u sektoru proizvodnje
4) poboljsao socijalni program (trudnice, penzioneri, zdravstvo, zastita radnika itd.)
5) promenio spoljnu politiku (pojacati odnose sa zemljama spremnim na trenutnu saradnju)

Kaže se vi biste...

1. Prihvatio realnu politiku;

2. zabranio rad onim strankama i plitičarima koji su nas doveli do toga da Kosovo postane država;

3. Rasprodao svu društvenu imovinu strancima koji mogu da dokažu poreklo svog novca i oduzeo imovinu domaćim bogatašima koji su se obogatili 1993. godine;

4. poboljšao bih socijalni program (trudnice, penzioneri, zdravstvo, zaštita radnika, dece itd.);

5. učlanio državu u EU, NATO i ostale evropske i svetske institucije.

Ucinio sve, uclanio Srbiju svugde, udruzio je sa svakim...Sve u cilju jacanja privrede i ekonomske snage.
Jedino tako mozemo iskoreniti sirotinju, socijalnu i zdravstvenu zastitu dovesti na nivo civilizacije, podici stanove, skolovati mlade i perspektivne...
Ministarstvo privrede treba da vode expertski timovi (i vanstranacki), a ministar da je Bog.
Sva dobra resenja zahtevaju novac, koji se jedino moze dobiti iz jake privrede.
Sve drugo je presipanje iz supljeg u prazno.

Ucinio sve, uclanio Srbiju svugde, udruzio je sa svakim...Sve u cilju jacanja privrede i ekonomske snage.
Jedino tako mozemo iskoreniti sirotinju, socijalnu i zdravstvenu zastitu dovesti na nivo civilizacije, podici stanove, skolovati mlade i perspektivne...
Ministarstvo privrede treba da vode expertski timovi (i vanstranacki), a ministar da je Bog.
Sva dobra resenja zahtevaju novac, koji se jedino moze dobiti iz jake privrede.
Sve drugo je presipanje iz supljeg u prazno.

..I na to uveo jake mere stednje u javnoj potrosnji. Smanjio vozni park, broj poslanika u skupstini ,uveo maximalne olaksice za zanatlije i svaki vid proizvodnje maximalno oslobodio poljoprvredu od poreza kao i opremu za bebe ,decu izgradnju stanova( gradjevina povlaci gotovo sve grane privrede)...

Kaže se vi biste...
2. zabranio rad onim strankama i plitičarima koji su nas doveli do toga da Kosovo postane država;
Bravo. Živela demokratija. Treba zabraniti rad svim nezdravorazumskim strankama i plitičarima.
Uvesti diktaturu proleterijata i omogućiti novim poštenim građanima da ubijaju neprijatelje države i na taj način dođu do stanova i penzija.

LDP nikada nije bio na vlasti, nije izgubio ni Republiku Srpsku Krajinu, ni delove Republike Srpske, ni Kosovo, niti je izazvao inflaciju i bedu građana 90-tih kao SPS. Dakle, ono što je NSDAP bio u Nemačkoj SPS je bio u Srbiji. Demantuj me ako možeš.
Ako mogu?
Čedomir Jovanović nije bio potrpedsednik vlade?
Nataša Mićić nije bila predsednik skupštine i vršilac dužnosti predsednika Srbije?
Vladan Batić nije bio ministar pravde?
Žarko Korać nije bio potpredsednik vlade?

Što se tiče Hitlerove partije, oni su po dolasku na vlast uspeli da od ekonomski razorene zemlje za kratko vreme stvore velesilu. Hiperinflacija u Nemačkoj je bila pre njihovog dolaska na vlast.

LDP i Hitlerova partija liče mnogo zbog propagiranja jednoumlja, i tu je od svih naših partija LDP najbliži nacistima.

Čedomir Jovanović je bio potpredsednik vlade vrlo kratko i nije nikoga slao u besmislene ratove, nije raseljavao ljude i gubio teritorije kao SPS.

Dosadan si vise sa SPS-om, demokratija je da se ljudi izjasne za ono sto misle i ako SPS nema uporiste u narodu on ce nestati, ako ima i treba da postoji da predstavlja te ljude i dovidjenja. Ja mislim da bi ti bilo prece da se pozabavis sa onim budaletinama kod kuce sto su jezik prozvali "maternjim" i jos kojekakvim stvarima koje su samo za crtani film i nista vise.

p.s. usput(ispravka) hvala na pravopisnoj ispravci i svojim stavkama, ovo nije rasprava ni chat, zavrsio si i dovidjenja.

Kakvu vojsku? Kakvog doživotnog vladara "Velike Srbije"? Vidiš da Srbija nije nikad bila manja nego sada.
црногорац ...то сам ја написао као одговор на питање шта бих урадио да сам председник.. значи максимално би осавременио и обучио војску,направио још пар војних формација типа ЈСО и сл....прогласио би себе за доживотног владара Велике Србије....нормално побио неистомишљенике....све би били несрећни случаји.....купио пар нук бомби и......... тако те ситнице.........за почетак кад бих дошао на власт.;)

Ako mogu?
Čedomir Jovanović nije bio potrpedsednik vlade?
Nataša Mićić nije bila predsednik skupštine i vršilac dužnosti predsednika Srbije?
Vladan Batić nije bio ministar pravde?
Žarko Korać nije bio potpredsednik vlade?

Što se tiče Hitlerove partije, oni su po dolasku na vlast uspeli da od ekonomski razorene zemlje za kratko vreme stvore velesilu. Hiperinflacija u Nemačkoj je bila pre njihovog dolaska na vlast.

LDP i Hitlerova partija liče mnogo zbog propagiranja jednoumlja, i tu je od svih naših partija LDP najbliži nacistima.

Bili su clanovi najbolje vlade koju smo imali.

vashe kao vaske ili vaške... Ja nemam dece niti ću ih imati, ali ostali diskutanti treba da znaju sa kim diskutuju i kome ostavljaju potomstvo.

pa zašto mrčo nećeš da imaš dece........kako to sad.....razočara si me skroz:-(

ja samo iznosim šta bih ja uradio .a nisam rekao da sam ja na vlasti......nemo da se frkiraš molim te;)

Back