lapsi
Iskusan
- Poruka
- 5.928
Zanima me sta bi uradili da postanete nevidljivi 24 časa?
Špijunirali ljude, žene?
Pokrali nekoga?
Osvetili se za nešto?
...
Špijunirali ljude, žene?
Pokrali nekoga?
Osvetili se za nešto?
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona kada ženski Djinn ispunjava želje.Мислим да је била нека епизода Досијеа Х, где је лик пожелео да буде невидљив и испунила му се жеља.
И...у року од моментално га је опаучио камион.
Mene zanima zašto tebe zanima šta bi uradili random anonimni ljudi sa foruma Krstarica?Zanima me sta bi uradili da postanete nevidljivi 24 časa?
Špijunirali ljude, žene?
Pokrali nekoga?
Osvetili se za nešto?
...
Ona kada ženski Djinn ispunjava želje.
Pa se Mulder našao u mukama, danima sastavljao ugovor po kojem mu se ništa neće dogoditi i sve vratiti na staro.
Meni su najbolje epizode bile one koje nemaju veze s vanzemaljcima, Samanthom i ostalim povuci-potegni stvarima, tu se nije znalo više tko koga.Баш та.
Обожавам Досије Х. И та епизода је тотално цоол! И та Џини је била кварна. Све је буквално схватала.
Meni su najbolje epizode bile one koje nemaju veze s vanzemaljcima, Samanthom i ostalim povuci-potegni stvarima, tu se nije znalo više tko koga.
Isto se sijećam kada je prvi put prikazivana epizoda "Home", još bio u srednjoj školi, pojavio mi se ogroman upitnik iznad glave.
![]()
Ako si je gledao, morao si je zapamtiti.O čemu se radi u toj epizodi?
Vjerovatno bi nesto pokrao.Zanima me sta bi uradili da postanete nevidljivi 24 časa?
Špijunirali ljude, žene?
Pokrali nekoga?
Osvetili se za nešto?
...
Meni su najbolje epizode bile one koje nemaju veze s vanzemaljcima, Samanthom i ostalim povuci-potegni stvarima, tu se nije znalo više tko koga.
Isto se sijećam kada je prvi put prikazivana epizoda "Home", još bio u srednjoj školi, pojavio mi se ogroman upitnik iznad glave.
Dobra je bila i s onim najsretnijim likom u svemiru, kada je kockao s mafijašima, oni ga bacili s nebodera, on preživio.
![]()
Nisam gledao.Ako si je gledao, morao si je zapamtiti.
Sijeti se epizode koja te najviše šokirala.
Ako se takve ne sijećaš, nisi je gledao.
Hint - incest.
Ja sam pokušao i došao do one s Gargoylem.Не могу се сјетит тих епизода. Носим се мишљу да почнем поново да гледам. Да обновим градиво. Већ сам пре неколико мјесеци погледао првих пар сезона, а ова тема ме добро подсетила, да наставим.
"Monster of the Week" je bila i stvarno su se potrudili. Meni najbolja. Zapravo jedina epizoda koja je baš za odrasle.Nisam gledao.
Tek pokoju na preskoke.
U to vreme sam bio više u kafani, manje pred TV .
Isto kao sad
Zanima me sta bi uradili da postanete nevidljivi 24 časa?
Špijunirali ljude, žene?
Pokrali nekoga?
Osvetili se za nešto?
...
Sabiram tvoje nickove.Mene zanima zašto tebe zanima šta bi uradili random anonimni ljudi sa foruma Krstarica?
Pišeš neki izveštaj?
Naučni rad?
Koji je to žarn?Meni su najbolje epizode bile one koje nemaju veze s vanzemaljcima, Samanthom i ostalim povuci-potegni stvarima, tu se nije znalo više tko koga.
Dobra je bila i s onim najsretnijim likom u svemiru, kada je kockao s mafijašima, oni ga bacili s nebodera, on preživio.
![]()
Nisam gledao.
Tek pokoju na preskoke.
U to vreme sam bio više u kafani, manje pred TV .
Isto kao sad
Lik je poželio da Vučić ode s vlasti.Мислим да је била нека епизода Досијеа Х, где је лик пожелео да буде невидљив и испунила му се жеља.
И...у року од моментално га је опаучио камион.
Lik je poželio da Vučić ode s vlasti.![]()
Light horor.Koji je to žarn?![]()
Moj nick je jedan jedini.Sabiram tvoje nickove.![]()