Da ste nevidljivi 24 časa

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мислим да је била нека епизода Досијеа Х, где је лик пожелео да буде невидљив и испунила му се жеља.

И...у року од моментално га је опаучио камион.
Ona kada ženski Djinn ispunjava želje.
Pa se Mulder našao u mukama, danima sastavljao ugovor po kojem mu se ništa neće dogoditi i sve vratiti na staro.

Ona kada ženski Djinn ispunjava želje.
Pa se Mulder našao u mukama, danima sastavljao ugovor po kojem mu se ništa neće dogoditi i sve vratiti na staro.

Баш та.

Обожавам Досије Х. И та епизода је тотално цоол! И та Џини је била кварна. Све је буквално схватала.

Баш та.

Обожавам Досије Х. И та епизода је тотално цоол! И та Џини је била кварна. Све је буквално схватала.
Meni su najbolje epizode bile one koje nemaju veze s vanzemaljcima, Samanthom i ostalim povuci-potegni stvarima, tu se nije znalo više tko koga.
Isto se sijećam kada je prvi put prikazivana epizoda "Home", još bio u srednjoj školi, pojavio mi se ogroman upitnik iznad glave.

🤣

Dobra je bila i s onim najsretnijim likom u svemiru, kada je kockao s mafijašima, oni ga bacili s nebodera, on preživio.

:mrgreen:

Meni su najbolje epizode bile one koje nemaju veze s vanzemaljcima, Samanthom i ostalim povuci-potegni stvarima, tu se nije znalo više tko koga.
Isto se sijećam kada je prvi put prikazivana epizoda "Home", još bio u srednjoj školi, pojavio mi se ogroman upitnik iznad glave.

🤣

Dobra je bila i s onim najsretnijim likom u svemiru, kada je kockao s mafijašima, oni ga bacili s nebodera, on preživio.

Не могу се сјетит тих епизода. Носим се мишљу да почнем поново да гледам. Да обновим градиво. Већ сам пре неколико мјесеци погледао првих пар сезона, а ова тема ме добро подсетила, да наставим.

Не могу се сјетит тих епизода. Носим се мишљу да почнем поново да гледам. Да обновим градиво. Већ сам пре неколико мјесеци погледао првих пар сезона, а ова тема ме добро подсетила, да наставим.
Ja sam pokušao i došao do one s Gargoylem.
Jednostavno su previše načičkali s tim NLO pizdarijama, to mi je mana u seriji.

Nisam gledao.
Tek pokoju na preskoke.
U to vreme sam bio više u kafani, manje pred TV .
Isto kao sad
"Monster of the Week" je bila i stvarno su se potrudili. Meni najbolja. Zapravo jedina epizoda koja je baš za odrasle.

"Home" is the second episode of the fourth season of the American science fiction television series The X-Files, which originally aired on the Fox network on October 11, 1996. Directed by Kim Manners, it was written by Glen Morgan and James Wong. "Home" is a "Monster-of-the-Week" story, unconnected to the overarching mythology of The X-Files. Watched by 18.85 million viewers, the initial broadcast had a Nielsen rating of 11.9. "Home" was the first episode of The X-Files to carry a viewer discretion warning for graphic content. It would have been the only episode to receive a TV-MA rating upon broadcast, but it aired two months before the December 19, 1996 introduction of the TV Parental Guidelines. Critics were generally complimentary, and praised the disturbing nature of the plot; several made comparisons to the work of director Tobe Hooper. Some reviewers felt the violence was excessive.

🤣

Koji je to žarn? :rotf:

Back