Da ste muškarac kako bi ste....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stalno nesto heklate,štrikate,dehidrirate,kuvate,kukate na šefove,pilule dan posle i slicno..pa da vas pitam:

Zene..da ste muškarac,kako bi ste ševile svoje neznije polovine?..

Ja bih je odpozadi,pljeskala po goozi i drzala za kosu da se previse ne otima a posle..posle bih..ali da cujem vas..koliko ste otvorene i mastovite da postujete na ovoj temi..

:lol:...opasna kuca...
Da sam musko...hmmm,pa bila bi vrlo sebican muskarac...:lol: samo bi bilo sto ja zelim :razz:

nikako ne mogu da zamislim da sam musko u krevetu :?
mogu da zamislim da sam musko u ratu,u karijeri,pri selidbi,na utakmici
ali nikako kao tatu,ljubavnika ili nedajboze forumasa:lol:

Ovo je dobro "nedajboze forumasa"...leleee :lol:
ozbiljno

a jel` neka od vas pokushala da radi kukovima/stomakom/nogama kao musharac dok yebe?
ja jesam i jedva sam odrzzala ritam, umorila sam se posle 5 zamaha, nisam imala silinu, vec je to bilo vishe "njihanje"...

izgleda da im je u genima.
zapisano.
al` zato mi pravimo krugove i osmice k`o velike. :D

da sam ja muskarac, ja bih bio pasivan.
Lepo bih legao i rekao: "Izvoli zeno, radi sta god pozelis!"
Ona bi morala biti vrlo dinamicna, jer ja, umoran od
zaradjivanja para, stresova, tendera, podmetanja,
nepostene konkurencije, korumpiranih drzavnih institucija,
losih zakona, varljivog trzista, hijena oko sebe,
ne bih moga ni da se mrdnem!
Dosta od mene bi bilo da mi se (sa oprostenjem) digne!

Stalno nesto heklate,štrikate,dehidrirate,kuvate,kukate na šefove,pilule dan posle i slicno..pa da vas pitam:

Zene..da ste muškarac,kako bi ste ševile svoje neznije polovine?..

Ja bih je odpozadi,pljeskala po goozi i drzala za kosu da se previse ne otima a posle..posle bih..ali da cujem vas..koliko ste otvorene i mastovite da postujete na ovoj temi..

ja bih kao Illuminat
...samo maloletnice :lol:

Ni jedna zena ne moze da se zamisli u ulozi muskarca ali ako ima mastu i zna sta hoce i voli..moze :D a kada je bila tema..imati kitu na jedan dan..sve su zene redom slatko pisale o tome..kapiram da je ovo tema gde treba pisati o svojim sexualnim intimama i mastanjima i da je to tesko..cak previse tesko za ovaj podforum..:p

dobro, ondaK....ne bih se ogranicavala na maloletnice, SVE bih ih probala :D

i, to UZA ZID, nije losa ideja nimalo :P

Da sam ja musko i da sam zgodan ali,sad iskreno ja bih muvala sve zivo,samo bih isla,jedna pa druga...Dve istovremeno,jos bolje. Jedna ti sedne leve strane druga s desne,malo im glave priblizis....

A da li si tako promiskuitetna sada - tj. kao zena? U cemu je razlika, ako nisi? Pitam te jer sam i ja razmisljala o tome da li bih se vise kresala da sam muskarac, i jos uvek ne znam...

evo mene od jutros pustila da se informacija slegne i opet procitah pitanjce i moram da dodam da se u ovom po kuckinom zadatku imaginarnom muskom telu uopste ne osecam dobro i da ako bih bas morala da usmerim mastu u smeru kako bih 'ebala da sam musko, evo onako prvo bih uletela u neke homoseksualne vode cisto da malo eksperimentisem :lol::lol: oduvek mi je delovalo interesantno :mrgreen:... pa kad moram... 'ebes zene...

Ma da... ja ne mogu da zamislim sebe kao muskarca - a od toga se sve odvija. Nemam pojma da li bih bila osetljiv tip, ili djubre, ili bih se jednostavno sjebala od glupe ili agresivne zene... i - najvaznije - da li bi me to sprecilo da se kresnem sa njom :)
Jedno sigurno znam - sve ove "divljacke" varijante spomenute u prethodnim postovima - za kosu, po dupetu itd. me uopste ne pale :)

Da sam ja musko i da sam zgodan ali,sad iskreno ja bih muvala sve zivo,samo bih isla,jedna pa druga...Dve istovremeno,jos bolje. Jedna ti sedne leve strane druga s desne,malo im glave priblizis....
A posle kazete kako bi muskarci i muvu u letu...:D
Ne mogu da verujem da ni jedna ne moze bar za tzrenutak da se zamisli u ulozi muskarca..da vam masta ne radi..zamislite da imate kitu na jedan jedini dan..i da vas ljubljeno bitje gleda pravo u vase okice ( da ne kazem šlic) i trepce svojim..sto rece muvalo..nije ni njima lako..:lol: ali sta nas briga.najbolje smo..:))

Back