- Poruka
- 18.738
ma ja sam u stvari raspishtoljena stalno..samo se foliram![]()
imal neka da se ne folira?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ja sam u stvari raspishtoljena stalno..samo se foliram![]()

Stalno nesto heklate,štrikate,dehidrirate,kuvate,kukate na šefove,pilule dan posle i slicno..pa da vas pitam:
Zene..da ste muškarac,kako bi ste ševile svoje neznije polovine?..
Ja bih je odpozadi,pljeskala po goozi i drzala za kosu da se previse ne otima a posle..posle bih..ali da cujem vas..koliko ste otvorene i mastovite da postujete na ovoj temi..
...opasna kuca...
samo bi bilo sto ja zelim :razz:nikako ne mogu da zamislim da sam musko u krevetu :?
mogu da zamislim da sam musko u ratu,u karijeri,pri selidbi,na utakmici
ali nikako kao tatu,ljubavnika ili nedajboze forumasa
Ovo je dobro "nedajboze forumasa"...leleee
ozbiljno
To i kazem..imas ukusa i sve znas.Pa ovo je tema,kako ti to volis ustvari...pa kao sta bi radile da ste musko...:razz:

a jel` neka od vas pokushala da radi kukovima/stomakom/nogama kao musharac dok yebe?
j
joj, pa ne umem...:shock::shock::shock:
aj pokazhi to quqovima kako ide.... kod mushkaraca....

Stalno nesto heklate,štrikate,dehidrirate,kuvate,kukate na šefove,pilule dan posle i slicno..pa da vas pitam:
Zene..da ste muškarac,kako bi ste ševile svoje neznije polovine?..
Ja bih je odpozadi,pljeskala po goozi i drzala za kosu da se previse ne otima a posle..posle bih..ali da cujem vas..koliko ste otvorene i mastovite da postujete na ovoj temi..

Ni jedna zena ne moze da se zamisli u ulozi muskarca ali ako ima mastu i zna sta hoce i voli..mozea kada je bila tema..imati kitu na jedan dan..sve su zene redom slatko pisale o tome..kapiram da je ovo tema gde treba pisati o svojim sexualnim intimama i mastanjima i da je to tesko..cak previse tesko za ovaj podforum..
![]()

Da sam ja musko i da sam zgodan ali,sad iskreno ja bih muvala sve zivo,samo bih isla,jedna pa druga...Dve istovremeno,jos bolje. Jedna ti sedne leve strane druga s desne,malo im glave priblizis....

oduvek mi je delovalo interesantno
... pa kad moram... 'ebes zene...

Kad bolje razmislim, ja bih se bojala (bojao) zena.

lepo ti ja kazem, gej je ok![]()

A posle kazete kako bi muskarci i muvu u letu...Da sam ja musko i da sam zgodan ali,sad iskreno ja bih muvala sve zivo,samo bih isla,jedna pa druga...Dve istovremeno,jos bolje. Jedna ti sedne leve strane druga s desne,malo im glave priblizis....
ali sta nas briga.najbolje smo..
)joj, pa ne umem...
delujem, kao da sam ishchashila kolena...![]()