Da smo se ranije sreli

Ne, te ne mrze, one mozda jesu pakosne ali ne mrze...navikle su na prosek...

Mrze oni koji mnogo hoce, mnogo ocekuju, malo daju, pa kad ne dobiju mnogo onda muka...
Ali tema je o filmu i zapletima koje covek moze da vidi tek kad ih gleda iz drugog ugla..

da smo se ranije sreli dok umri muški nije omrzao žensku populaciju, ja bih mu bila ljubav najveća, pravila bih mu limunadu bez cukera, masirala mu vrat, voleli bi se totalno asexualno i najlepšijeeeeeeeee na cvetu (:
:rotf:
izvinjavam se što nisam ispratila link, ja kliknem antivirus kaže: nemoj tamo, treba ti spec.dozvola.

da smo se ranije sreli dok umri muški nije omrzao žensku populaciju, ja bih mu bila ljubav najveća, pravila bih mu limunadu bez cukera, masirala mu vrat, voleli bi se totalno asexualno i najlepšijeeeeeeeee na cvetu (:
izvinjavam se što nisam ispratila link, ja kliknem antivirus kaže: nemoj tamo, treba ti spec.dozvola.

Ima nas koji jos uvek nismo omrzli zensku populaciju:D
Do duse, za tebe smo vremesni momci ali sta je tu je:rumenko:

Ja ne mrzim zene, ja mrzim moderne zene sto zele da sve zene ucine modernim zenama, a u modernim zenama ne vidim kvalitet kao ljudskih bica koji bi mi omogucio da ja budem kvalitetno ljudsko bice.

To je jako slicno fashistima u Nemackoj 30tih, gde svi moraju biti jedno a to jedno donosi srecu samo onima koji uzivaju u tom jednom, a to je kod fashista bilo ratovanje i ubijanje, a kod zena blebetanje i bleja...i duvanje parama i imovinom...i seksanje bilo gde i sa bilo kim...

https://ilegala.tv/filmovi-online-sa-prevodom/1457-8-new-dates
https://www.gledalica.com/sa-prevodom/8-new-dates-2015-video_759a4eee2.html

Back