Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.538
zagrljaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahebano je vreme,puno stresnih momenata i infrakti drmaju samo tako..
Razmisljam ono klik i gotovo..
Kako zamisljate najsladji infrakt ?
Dubio na glavi i Eureka!!Mislim da je za zenu najlepsa smrt natakunuta na K*rcu,a i jos lepsa u toku snaznooggg orgazmaaa!!...
Mozda gresim, ali ste vi tu da mi pojasnite.. ima li lespe smrti nego spojeni kad vec mora da se desi?![]()
zvali su ga hero sejac smrti,sejn.....
- - - - - - - - - -
najbolja verzija rikavanja jeste da ko deda naslonis glavu na rame bakute dok sedis na ljuljasci na verandi i zledas zalazak sunca jedneok svezeg letnjeg dana onako zagrljen tj ususkan u zagrljaj..i onda cviknes...meni bi to bilo idealno msm ne za tebeznaci ili to ili skocis sa padobranom i onako visis i gledas u sunce i samo se iskljucis u vazduhu..mada bi to bila losa fleka posle kad padnes
![]()
Dubio na glavi i Eureka!!Mislim da je za zenu najlepsa smrt natakunuta na K*rcu,a i jos lepsa u toku snaznooggg orgazmaaa!!...
Mozda gresim, ali ste vi tu da mi pojasnite.. ima li lespe smrti nego spojeni kad vec mora da se desi?![]()
Ti po obicaju moras rezumirati svaki detalj..Taj scenario je najodvratnija moguća smrt koju ljudski mozak može da smisli. Zamisli traumu koja ostane partneru (preživelom) i sa čim treba da se budi i leže, sa kakvom slikom pred očima: osoba sa iskolačenim očima u ropcu smrti gola lipsava na tebi ili ispod tebe. Fuj.
Ako bi već da biraš, zar nije lepše da ležiš u đakuziju, slušaš Mocarta i pijuckaš karlovački domaći bermet, kažeš sebi : ooo kako sam zadovoljan.... Da umreš otmeno čoveče, a ne kao pavijan( ne znam otkud mi ovo pavijan, ali hajd...)
- - - - - - - - - -
hero bi rekao dok mu parnerka lipsava: joj da požirim dok se još ne ohladi
- - - - - - - - - -
Znaš, hero, taj scenario je naročito loš za švalere, a ti se hvališ tim poduhvatima. Šta bi ta jadna ljubavnica radila sa tvojim telom? Umotala te u tepih i ostavila ženi ispred vrata (u slučaju da ste autom)![]()
Ti po obicaju moras rezumirati svaki detalj..
Sta ako ti pu,pu...ne daj boze riknes bas u trenutku kad si spojena sa njim?msm i ti imas srce
![]()
Nemam nameru na tako otužan način da umremI ne umiren dok sve ne posvršavam što sam planirala
Ipak ja imam stila.
zvali su ga hero sejac smrti,sejn.....
- - - - - - - - - -
najbolja verzija rikavanja jeste da ko deda naslonis glavu na rame bakute dok sedis na ljuljasci na verandi i zledas zalazak sunca jedneok svezeg letnjeg dana onako zagrljen tj ususkan u zagrljaj..i onda cviknes...meni bi to bilo idealno msm ne za tebeznaci ili to ili skocis sa padobranom i onako visis i gledas u sunce i samo se iskljucis u vazduhu..mada bi to bila losa fleka posle kad padnes
![]()
Prvo kod lekara na pregled srca pa na seks..Pre par godina desilo se nesto slicno, preneli su to i mediji u crnim hronikama, zena srednjih godina umrla, njen jebach bio pod istragom dok se nisu utvrdile okolnosti pod kojima je stradala. Izdalo je srce usled jakog orgazma. Isla iz sheme u shemu, kanda je i zaradjivala tako, i skoncala u krevetu.
Jest Kurcca..a kad izgubite dah i hvata vas nesvestica?
to je predsmrt![]()
Mnoge žene vole da umiru na qurcu sat, dva, a onda ustanu i odu da završavaju sve ostale dnevne aktivnosti
do sledećeg ciklusa dok se smrt ponovo ne pojavi![]()
Mnoge žene vole da umiru na qurcu sat, dva, a onda ustanu i odu da završavaju sve ostale dnevne aktivnosti
do sledećeg ciklusa dok se smrt ponovo ne pojavi![]()
to je orgazam![]()
Bolje nego slogirana,ili sjebana od nekog udesa pu,pu..To je najgluplja moguca smrt...ebo te da riknes od orgazma nataknuta na khurac..![]()