Da se vi Pitate

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zahebano je vreme,puno stresnih momenata i infrakti drmaju samo tako..:pop:
Razmisljam ono klik i gotovo..
Kako zamisljate najsladji infrakt ?
Dubio na glavi i Eureka!!Mislim da je za zenu najlepsa smrt natakunuta na K*rcu,a i jos lepsa u toku snaznooggg orgazmaaa!!...:lol:
Mozda gresim, ali ste vi tu da mi pojasnite.. ima li lespe smrti nego spojeni kad vec mora da se desi?:zelenko2:

isto ko ti
al nisam ja te sreće ****** ga...sve zamišljam da ću skončam ko neko kuče

zvali su ga hero sejac smrti:rotf:,sejn.....

- - - - - - - - - -

najbolja verzija rikavanja jeste da ko deda naslonis glavu na rame bakute dok sedis na ljuljasci na verandi i zledas zalazak sunca jedneok svezeg letnjeg dana onako zagrljen tj ususkan u zagrljaj..i onda cviknes...meni bi to bilo idealno msm ne za tebe :rotf: znaci ili to ili skocis sa padobranom i onako visis i gledas u sunce i samo se iskljucis u vazduhu..mada bi to bila losa fleka posle kad padnes:rotf:

I meni ovo zvuci nekako lepo :zstidljivko:

@Hero,
Kako bi se to osecao da ga metnes u zivu zenu i izvuces iz pokojne :pop:
Ili da umres na nekoj neznije gradje pa da ostane zarobljena ispod tebe par dana dok ne pocnu da vas traze?
Tebi ce biti svejedno ali ona ce morati da se izbori sa traumom.

Dubio na glavi i Eureka!!Mislim da je za zenu najlepsa smrt natakunuta na K*rcu,a i jos lepsa u toku snaznooggg orgazmaaa!!...:lol:
Mozda gresim, ali ste vi tu da mi pojasnite.. ima li lespe smrti nego spojeni kad vec mora da se desi?:zelenko2:

Taj scenario je najodvratnija moguća smrt koju ljudski mozak može da smisli. Zamisli traumu koja ostane partneru (preživelom) i sa čim treba da se budi i leže, sa kakvom slikom pred očima: osoba sa iskolačenim očima u ropcu smrti gola lipsava na tebi ili ispod tebe. Fuj.
Ako bi već da biraš, zar nije lepše da ležiš u đakuziju, slušaš Mocarta i pijuckaš karlovački domaći bermet, kažeš sebi : ooo kako sam zadovoljan.... Da umreš otmeno čoveče, a ne kao pavijan :lol: ( ne znam otkud mi ovo pavijan, ali hajd...)

- - - - - - - - - -

hero bi rekao dok mu parnerka lipsava: joj da požirim dok se još ne ohladi :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Znaš, hero, taj scenario je naročito loš za švalere, a ti se hvališ tim poduhvatima. Šta bi ta jadna ljubavnica radila sa tvojim telom? Umotala te u tepih i ostavila ženi ispred vrata (u slučaju da ste autom) :zroll:

Taj scenario je najodvratnija moguća smrt koju ljudski mozak može da smisli. Zamisli traumu koja ostane partneru (preživelom) i sa čim treba da se budi i leže, sa kakvom slikom pred očima: osoba sa iskolačenim očima u ropcu smrti gola lipsava na tebi ili ispod tebe. Fuj.
Ako bi već da biraš, zar nije lepše da ležiš u đakuziju, slušaš Mocarta i pijuckaš karlovački domaći bermet, kažeš sebi : ooo kako sam zadovoljan.... Da umreš otmeno čoveče, a ne kao pavijan :lol: ( ne znam otkud mi ovo pavijan, ali hajd...)

- - - - - - - - - -

hero bi rekao dok mu parnerka lipsava: joj da požirim dok se još ne ohladi :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Znaš, hero, taj scenario je naročito loš za švalere, a ti se hvališ tim poduhvatima. Šta bi ta jadna ljubavnica radila sa tvojim telom? Umotala te u tepih i ostavila ženi ispred vrata (u slučaju da ste autom) :zroll:
Ti po obicaju moras rezumirati svaki detalj..:lol:
Sta ako ti pu,pu..:per:.ne daj boze riknes bas u trenutku kad si spojena sa njim?msm i ti imas srce :p

ja sebe već vim na gerijatriji gde bazdim od stare sasušene pišaćke, niko me ne jebbe 2%, sestre se prave da me ne čuju, dete otišlo po svetu pitaj boga gde jebbe se njemu za mene i tako štrokav, zapušten, nemoćan uz jecanje staraca u okolini skončavam

Pre par godina desilo se nesto slicno, preneli su to i mediji u crnim hronikama, zena srednjih godina umrla, njen jebach bio pod istragom dok se nisu utvrdile okolnosti pod kojima je stradala. Izdalo je srce usled jakog orgazma. Isla iz sheme u shemu, kanda je i zaradjivala tako, i skoncala u krevetu.

zvali su ga hero sejac smrti:rotf:,sejn.....

- - - - - - - - - -

najbolja verzija rikavanja jeste da ko deda naslonis glavu na rame bakute dok sedis na ljuljasci na verandi i zledas zalazak sunca jedneok svezeg letnjeg dana onako zagrljen tj ususkan u zagrljaj..i onda cviknes...meni bi to bilo idealno msm ne za tebe :rotf: znaci ili to ili skocis sa padobranom i onako visis i gledas u sunce i samo se iskljucis u vazduhu..mada bi to bila losa fleka posle kad padnes:rotf:

pazi....uopšte nisi pogrešila...:lol:

meni se više digo ne bi. z:lol:ja sam sebi zacrtao, nema šanse da umrem gladan ili željan ženaaaa

Pre par godina desilo se nesto slicno, preneli su to i mediji u crnim hronikama, zena srednjih godina umrla, njen jebach bio pod istragom dok se nisu utvrdile okolnosti pod kojima je stradala. Izdalo je srce usled jakog orgazma. Isla iz sheme u shemu, kanda je i zaradjivala tako, i skoncala u krevetu.
Prvo kod lekara na pregled srca pa na seks..

Mnoge žene vole da umiru na qurcu sat, dva, a onda ustanu i odu da završavaju sve ostale dnevne aktivnosti
do sledećeg ciklusa dok se smrt ponovo ne pojavi :lol:

Mnoge žene vole da umiru na qurcu sat, dva, a onda ustanu i odu da završavaju sve ostale dnevne aktivnosti

E tako je u redu da se umire i svaki dan :D

- - - - - - - - - -

A što se tiče umiranja kao umiranja... Ne znam kako to može biti lepo samo po sebi... Život je lep, smrt nije nešto spektakularno... Tako da i ne razmišljam o tome, kada me stigne i gde me stigne, tu mi je... :)

I ne, ne bih voleo da to bude baš u seksualnom činu... Tebi i da bude kao ok, ali zamisli kako je "fino" toj devojci... Šta ti je, čoveče..

Kad ti nisam pozeleo nista za Novu,nek ti meni,tako umres sto vise.:heart:
Sve najlepse.. :)

fino ...pa I za pamcenje je:lol: prepricavalo bi se da su se ebali se do smrti.:hahaha:

- - - - - - - - - -

Fali ti Ekstra...ispred O :mrgreen:

Poslednja izmena:
Vidim. ovde se fino zezate.

A za ozbiljno, 98% mojih bliskih rodjaka muškaraca
je umrlo snogu, moždani ili srčani udar.
Dvojica dok su billi na ženi.
Prošlo sve to, a one dve sirote ostale
da ih svi zezaju.
PS: Daj Bože i meni takvu smrt.

- - - - - - - - - -

A za najžešće orgazme obratite se japancima.
Sad neznam kako se to tačno zove.
ali gejšu naguze otpozadi u čamcu
i nabiju joj glavu u vodu, dok ne počne da se guši.
Tada njena vršnjakinja dobija strahovite kontrakcije
kakve je nemoguće režirati.
Samo, mora joj se s vremena na vreme vaditi glava
da se ne stvarno ne udavi.

Poslednja izmena:

To je najgluplja moguca smrt...ebo te da riknes od orgazma nataknuta na khurac..:rotf:

Back