- Poruka
- 15.711
Uhvatis me za onu stvar.![]()
pa krenem da lupam vaspitno popravne.........obrazovne..........itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uhvatis me za onu stvar.![]()
Ko te tjera da ovo radiš od sebe???Šta mislite o ovoj kombinaciji, pošto imamo već temu o Rusiji?
Napišemo ugovor da Srbija u narednih 50 godina postane američka 51. federalna jedinica.
Posle isteka ugovora vrate nam nezavisnost i Kosovo.
Za onu stvar.
Šta da lupaš? Njegovu kitu u tvoju ribicu?
Jel to još uvijek traje diskusija na Temu???Jeste tebe cu i da uhvatim za onu stvar(ako je uopste imas) da ti je otkinem i nabijem ti je u usta,skinem golog i na uze setam centrom beograda.
С обзиром ко влада Србијом, можемо да се сматрамо пре америчком колонијом, него ли њиховом савезном државом.Da se Srbija postane pedeset prva savezna država SAD-a
A jesi li ti ikad trcao i pisao u isto vreme? bi li da probas?
Људи спустите лопту, стигао је Антић.Ne.
A ti si to radio? Kako je?
Ne.
A ti si to radio? Kako je?
Ne, to nećeš moći. Nisi dovoljno jak.
Evo sad sam te malo gledao kroz ključaonicu super tajnom minijaturnom bubicom, ono šta sam video je http://www.scatlover.com/graphics/slover3.jpg
bolje i americka nego ruska,..........bar bi bili bogati
ipak mislim da je najbolje da udjemo u EU, tu nam je mesto
bolje i americka nego ruska,..........bar bi bili bogati
..imao si neke gljive za novogodishnju vecheru?![]()
Колико износи спољно амерички дуг?bolje i americka nego ruska,..........bar bi bili bogati
Колико износи спољно амерички дуг?
Ма не то, него Рале прича о америчком богатству а имају 1000 милијарди дуга. Колико само кошта америчког порезног обвезника сви ови ратови које води америка по свету. Ваља то изфинансирати, очито да америчка грбача трпи много тога.Šta se ovaj raspituje za dužine?![]()
Ма не то, него Рале прича о америчком богатству а имају 1000 милијарди дуга. Колико само кошта америчког порезног обвезника сви ови ратови које води америка по свету. Ваља то изфинансирати, очито да америчка грбача трпи много тога.