Da se Srbija postane pedeset prva savezna država SAD-a

Da se Srbija priključi SAD-u?

• Da, svakako

• Da, ali samo pod uslovom da imamo pravo na nezavisnost posle 50 godina

• Ne, nikako

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, to nećeš moći. Nisi dovoljno jak.
Evo sad sam te malo gledao kroz ključaonicu super tajnom minijaturnom bubicom, ono šta sam video je http://www.scatlover.com/graphics/slover3.jpg

I jos ces da nosis kamen od 50 kg na kojem ce pisati-GOSPODIN DISCIPLINA :mrgreen: i morati da trcis 20 km sve sa kamenom..........e a tada ce da ti se pripisa od muke,i svatices zasto sam te ono pitao:mrgreen:

Poslednja izmena:
bolje i americka nego ruska,z;)..........bar bi bili bogati
ipak mislim da je najbolje da udjemo u EU, tu nam je mesto

Axa..........bogati ko kuba onomad...........uzgred mi smo vec amricka tako nekako kolonija/drzava..............doduse ne 100% jer jos imamo leba da jedemo..........kada ne budemo imali(ne daj boze) e tada smo postali ameri.

Šta se ovaj raspituje za dužine? :hahaha:
Ма не то, него Рале прича о америчком богатству а имају 1000 милијарди дуга. Колико само кошта америчког порезног обвезника сви ови ратови које води америка по свету. Ваља то изфинансирати, очито да америчка грбача трпи много тога.

Ма не то, него Рале прича о америчком богатству а имају 1000 милијарди дуга. Колико само кошта америчког порезног обвезника сви ови ратови које води америка по свету. Ваља то изфинансирати, очито да америчка грбача трпи много тога.

Šala mala, opušteno. Srećna Nova! z:dd:z:dm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back