DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DellBoy-011:
A gde su se izgubile: zubarka, chokolada, Nesi i ostale članice na položaju? Ako je opravdano (DSDS)onda u redu, ako ne, bice kaznjene :lol:

Shefe,ja odsustvujem opravdano.Posvrsavala sam neke bitne poslove :wink: i sada sam tu.
A,kakva je to kazna koju sam mogla da dobijem da nisam donela opravdanje?Da nije shljepkanje po goozi?Ako jeste,onda molim jednu kaznu od strane vasih pravednih rucica :wink: !

apotekarka:
Što ja pomislim, ti već napisala... :lol: :lol:
Ja onda postavljam pitanje jer mora šljepkanje samo ručicama ili može recimo nekim zaobljenim ....valjkastim....prijateljski nastrojenim.... :wink:
Mislim, mnogo nas je, a čovek ima samo dve ruke... :D

Meni padne na pamet,ti vec postavila pitanje :lol: .Ja sam za!! :wink: Uh vec treperim od slatkog iscekivanja....

timotije:
Lutajuci po forumu natrcah na ovu temu, zamislite da sam procitao sve od pocetka, svih 63 strana i resio sam da zamolim kadrvosku komisiju DSDS da razmotri moju molbu i da me pri u stranku.

U oceklivanju odgovora...

Dragi naš timotije
Kad sam ti videla godište mal mi nisu krenule suze niz noge od sreće.
Došao si nam ko kec na 11!
Moraš da prođeš kroz malecko testiranje, neće biti strašno...
Treba da odgovoriš na sledeće pitanje:
Šta bi ti sada sa mnom i zubarkom ovako raspaljenima?

Espanol:
apotekarka:
makimaki:
Malo da vam prekinem caskanje. Za muskarce sam sigurna da vole da im se p*pusi, ne znam nikoga ko to ne voli. E sad za zene nisam bas sigurna. Pitajte muskarce.

A vidiš, ja baš ne volim da mi neko puši u kući, u kolima, na poslu. Pitam se da li je sve u redu samnom :wink:
JOK!!! :lol:

Znala sam :roll:

timotije:
Lutajuci po forumu natrcah na ovu temu, zamislite da sam procitao sve od pocetka, svih 63 strana i resio sam da zamolim kadrvosku komisiju DSDS da razmotri moju molbu i da me pri u stranku.

U oceklivanju odgovora...

Dragi timotije,primljen si iz cuga(AKO ODGOVORIS NA DOLE POSTAVLJENO PITANJE).Odavno nam se niko na tako fin i kulturan nacin nije obratio u cilju DSDS.Svaka cast.Molim te da odgovoris apotekarki i meni na pitanje.Sta raditi sa dve raspaljene zene u letnje popodne?? :roll:

apotekarka:
Odgovor je tačan, samo ga malko dopuni nekim slikovitim detaljčićem i naravno, reci koji si znak da ti upišem u člansku kartu :wink:

Znak Vaga podznak Lav

I par reci o slikovitosti:
tusiranje kolektivno
Ambijent: Blago klimatizovan prostor
Krevet: Najvecih dimenzija 200x220
Vino: Crno
masline, dimljeni kackavalj,....
Muzika : saksofon instrumentali
roletne spustenne na rupice tek toliko da se nazire sve
.........i nezno i polako, ljubavano,

timotije:
apotekarka:
Odgovor je tačan, samo ga malko dopuni nekim slikovitim detaljčićem i naravno, reci koji si znak da ti upišem u člansku kartu :wink:

Znak Vaga podznak Lav

I par reci o slikovitosti:
tusiranje kolektivno
Ambijent: Blago klimatizovan prostor
Krevet: Najvecih dimenzija 200x220
Vino: Crno
masline, dimljeni kackavalj,....
Muzika : saksofon instrumentali
roletne spustenne na rupice tek toliko da se nazire sve
.........i nezno i polako, ljubavano,

Joj,sto kaze moja postovana koleginica apotekarka,placem od srece niz noge.
:lol: Ozbiljno ti kazem.

Ja moram da se vratim na posao i jako mi je žao zbog toga....
timotije, postavljen si za mog ličnog asistenta (znači radiš u marketingu), i nemoj da se iznenađuješ kad te budem terala da radimo prekovremeno do kasno u noć :wink:
Izvoli svoju člansku kartu (pazi još je vruća) i večeras dođi na sastanak i prozivku.
POSEBNO ću proveravati jesi li ti prisutan :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back