chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Ne znam ni ja je ne vidjam u poslednje vreme. A kako ti to kaznjavas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chokolada:Ne znam ni ja je ne vidjam u poslednje vreme. A kako ti to kaznjavas?
i... malo po goozi 
chokolada:Kazni me!!! :wink:
DellBoy-011:A gde su se izgubile: zubarka, chokolada, Nesi i ostale članice na položaju? Ako je opravdano (DSDS)onda u redu, ako ne, bice kaznjene![]()
apotekarka:A mi redovni da ostanemo uskraćeni? :shock:
Kako to da ste počeli sa šljepkanjem a mene niste zvali? :wink:

0077:Šefe dolazi,nezadovoljstvo i nestrpljenje u stranci raste.
0077:Šefe dolazi,nezadovoljstvo i nestrpljenje u stranci raste.
apotekarka:Što ja pomislim, ti već napisala...![]()
![]()
Ja onda postavljam pitanje jer mora šljepkanje samo ručicama ili može recimo nekim zaobljenim ....valjkastim....prijateljski nastrojenim.... :wink:
Mislim, mnogo nas je, a čovek ima samo dve ruke...![]()
.Ja sam za!! :wink: Uh vec treperim od slatkog iscekivanja....timotije:Lutajuci po forumu natrcah na ovu temu, zamislite da sam procitao sve od pocetka, svih 63 strana i resio sam da zamolim kadrvosku komisiju DSDS da razmotri moju molbu i da me pri u stranku.
U oceklivanju odgovora...
JOK!!!apotekarka:makimaki:Malo da vam prekinem caskanje. Za muskarce sam sigurna da vole da im se p*pusi, ne znam nikoga ko to ne voli. E sad za zene nisam bas sigurna. Pitajte muskarce.
A vidiš, ja baš ne volim da mi neko puši u kući, u kolima, na poslu. Pitam se da li je sve u redu samnom :wink:
Espanol:JOK!!!apotekarka:makimaki:Malo da vam prekinem caskanje. Za muskarce sam sigurna da vole da im se p*pusi, ne znam nikoga ko to ne voli. E sad za zene nisam bas sigurna. Pitajte muskarce.
A vidiš, ja baš ne volim da mi neko puši u kući, u kolima, na poslu. Pitam se da li je sve u redu samnom :wink:![]()
timotije:Lutajuci po forumu natrcah na ovu temu, zamislite da sam procitao sve od pocetka, svih 63 strana i resio sam da zamolim kadrvosku komisiju DSDS da razmotri moju molbu i da me pri u stranku.
U oceklivanju odgovora...
apotekarka:Odgovor je tačan, samo ga malko dopuni nekim slikovitim detaljčićem i naravno, reci koji si znak da ti upišem u člansku kartu :wink:
timotije:apotekarka:Odgovor je tačan, samo ga malko dopuni nekim slikovitim detaljčićem i naravno, reci koji si znak da ti upišem u člansku kartu :wink:
Znak Vaga podznak Lav
I par reci o slikovitosti:
tusiranje kolektivno
Ambijent: Blago klimatizovan prostor
Krevet: Najvecih dimenzija 200x220
Vino: Crno
masline, dimljeni kackavalj,....
Muzika : saksofon instrumentali
roletne spustenne na rupice tek toliko da se nazire sve
.........i nezno i polako, ljubavano,
Ozbiljno ti kazem.